Márki-Zay: megvan a 470.000 aláírás az ellenzéki népszavazáshoz!

Karácsony Gergelyt, az ellenzéki népszavazás kérdéseinek kezdeményezőjét hívtam először, hogy elmondjam neki, a szükségesnél jóval több aláírást gyűjtöttünk, összegyűlt 235-235 ezer aláírás – vezette fel Márki-Zay Péter közösségi oldalára feltöltött videóját.

Tovább

A Soros-ösztöndíjas Bende Balázs, a közmédiában: a kormány előrelátásának köszönhetően nekünk, magyaroknak „áldott, békés, gondtalan ünnepünk lehet”

Eddig sem volt hiány a köztévének nevezett kormánytól nem túl nagy távolságban álló M1-re, hogy ne tolna kormánypropagandát, de Bende Balázs vezető külpolitikai újságíró, az M1 külpolitikai rovatának vezetője, kiemelt szerkesztő, hírterületi vezető szerkesztő, az idegennyelvű hírműsorok felelőse, a közmédia külügyi kabinetjének vezetője még ezt is megfejelte.

Tovább

A Németh-család olcsón megúszta a karácsonyi eszemet-iszomot! – Szilárd mindent ajándékba kapott!

Ha elővesz egy kockás papírt és elkezdi összeadni, hogy mennyit költött a karácsonyi vacsora és az azt követő két nap elemózsiájára, nasijaira és nem mellesleg a finom itókákra, minden bizonnyal az Önéhez hasonlóan az összes háztartásban többezerre rúg a végösszeg. Nem úgy Németh Szilárdéknál, ahol a szaldó -a családapa beszámolója szerint- 0 forint.

Tovább

Karácsonyi öngyilkosok, szilveszteri alkoholmérgezettek – Év végi terhelés a kórházakon + a járvány és az oltás

Minden évben hangsúlyos kérdés, hogy az év végi ünnepek, miként telnek az egészségügyben. Különösen igaz ez most a világjárvány idején, hiszen egy végletekig leharcolt intézményrendszernek kell szembenézni a karácsony és a szilveszter speciális kihívásaival.

Tovább

Nem unatkoztak a tűzoltók, 134-szer avatkoztak be szenteste

December 24-én összesen 167 segélyhívás érkezett a katasztrófavédelemhez, 134 esetben tűzoltói beavatkozásra is szükség volt. 45 esetben tűzhöz riasztották a tűzoltókat, 36 épület gyulladt ki, 89 alkalommal pedig műszaki mentést kellett végezniük – írja közleményében az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Tovább

Ferenc pápa és Erdő Péter bíboros karácsonyi üzenete

A nagyság keresésétől és a feltűnési vágytól uralt világban a “láthatatlan kicsik” iránti szeretetet nevezte a gyermek Jézus születése üzenetének Ferenc pápa a Szent Péter-bazilikában tartott vigílián péntek este, amelyen – az előző évivel ellentétben – hívők is részt vettek.

Tovább

Halász Judit régvolt karácsonyokról, őrületes szegénység és hatalmas szeretet övezte gyerekkoráról és sok másról…..

Halász Judit gyermekdalain több generáció cseperedett fel, most a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő beszélt gyerekkoráról az UNICEF Magyarország Így lettem című podcast- és videósorozatában.

Tovább

4 csillagjegy óriási szerencséje a karácsonyi időszakban – Te melyiket választanád?

Ránk férne már egy kis szerencse ebben a kiszámíthatatlan és kusza évben, igaz? Jó hír, hogy van négy csillagjegy, akire a karácsonyi időszakban rengeteg csodálatos pillanat és szerencsés helyzet vár, úgyhogy nekik biztosan megéri izgatottan várni az ünnepeket! Ám a többiek se törjenek le, hiszen előttünk az egész 2022-es év!

Tovább

“Az én lelkemen is számos csúcsdísz szárad….” – Orbáni bonmot-cunami advent negyedik vasárnapjára

Kint zord hideg, a kandallóban ropog a tűz, az asztalnál ül a nemzeti család, mindegyikük előtt papiros, kezükben korunk pennája és kobakukat törve levelet fogalmaznak Orbán Viktornak, mert olyannyira kíváncsiak a karácsonyi sztorijaira. Egy tipikus történet hazánk idei adventjét várva. Kéz a bilibe: ez kérem politikai pedofília a javából!

Tovább

Horoszkóp a karácsony 3 kiemelten szerencsés csillagjegyének

Közeleg az év egyik legszebb ünnepe, a karácsony, vagy inkább “a szeretet ünnepe”. Elegendő ok arra, hogy ismét a csillagokba nézzünk, mert természetesen szerettük volna előre tudni, hogy a 12 csillagjegy közül melyiknek lesz különösen szép eseménye a karácsony. A horoszkópunkban elolvashatod, hogy a szerencsések között van-e a csillagjegyed!

Tovább

A kis Orbán Viktorka kiégetett mindent, amit ért… – Miniszterelnöki bonmot-cunami advent harmadik vasárnapjára

Kint zord hideg, a kandallóban ropog a tűz, az asztalnál ül a nemzeti család, mindegyikük előtt papiros, kezükben korunk pennája és kobakukat törve levelet fogalmaznak Orbán Viktornak, mert olyannyira kíváncsiak a karácsonyi sztorijaira. Egy tipikus történet hazánk idei adventjét várva. Kéz a bilibe: ez kérem politikai pedofília a javából!

Tovább

Ha hétfőn Budapesten közlekedne: a Macron-látogatás hatása a dugókra….

Hétfőn Budapesten külföldi delegációk közlekedése miatt forgalomkorlátozásokra kell számítani – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel. A hatóságok a delegációk miatt több forgalmas útvonalat, csomópontot időszakosan lezárhatnak, a közlekedést rövid időre megállíthatják.

Tovább

Horoszkóp a Karácsony 4 nyerő csillagjegyének! – Nekik megéri izgatottan várni az ünnepeket!

Ránk férne már egy kis szerencse ebben a kiszámíthatatlan és kusza évben, igaz? Jó hír, hogy van négy csillagjegy, akire a karácsonyi időszakban rengeteg csodálatos pillanat és szerencsés helyzet vár, úgyhogy nekik biztosan megéri izgatottan várni az ünnepeket – ígéri nekik a horoszkóp.

Tovább