Mi történt? Feketébe borultak a legnagyobb sztároldalak – fotók

Hirtelen feketébe borultak a legnagyobb hazai sztárok oldalai, az okokról egyelőre semmit nem tudni, de annyi biztos, hogy Majka, Curtis, Horváth Tamás és Pápai Joci oldalán is megjelent a bejegyzés.

Persze, a kommentelők azonnal megrohamozták a zenészeket, mindenki arra kíváncsi, hogy mégis mi történhetett. Többen találgatnak is a bejegyzések alatt, ám biztos választ egyik zenésztől sem kaptak -í szúrta ki a Blikk.

Feltehetően a napokban dúló botránynak lehet köze a feketébe boruláshoz

Aki nem követte az eseményeket, az történt, hogy élő videóban akadt ki Majka a koronavírussal kapcsolatos, lehetséges szigorítások miatt. Palkovics László nemrég arról beszélt egy interjúban, hogy várhatóan augusztus 15-e után is marad a tiltás a tömegrendezvényekre, ez pedig azt jelenti, hogy Majkáék augusztus 16-ra, 17-re, illetve szeptember 12-re meghirdetett Park-koncertje is veszélybe kerülhet. Ezeket egyébként május végére tervezték, de a járványhelyzet miatt le kellett fújni őket.

Majka azzal kezdte, hogy úgy érezte, valamit mondania kell ezzel kapcsolatban, mert nem érzi korrektnek. Hozzátette, mindig úgy gondolta, hogy a járvány komoly dolog, elsőként vonult karanténba, és mindig kitartott amellett, hogy be kell tartani az óvintézkedéseket, de

az, hogy ilyen mértékben szívatják a könnyűzenei iparágat, megér egy misét.

Amennyiben újabb információkat tudunk meg, úgy cikkünket frissítjük.

Tóth Vera

2 hozzászólás

 • 2020.07.15 - 23:52
  Közvetlen hivatkozás

  Kis csacsi ujsagirok: Bogdan Laszlo halalakor jott egy felhivas a Facebook-on, hogy aki egyutterez Bogdan Laszlo csaladjaval, es gyaszolja Ot, az boritsa feketebe a profilkepet. A fent emlitett muveszek szinte mindegyikenek van roma kotodese – EZERT boritottak feketebe a profilkepuket – szerintem, de amennyiben ilyen hulye rendelkezes fog eletbe lepni az operativ torzs kozremukodesevel, akkor az csak hab a tortan. Teljesen ertheto, hogy a falabu focistak eloterbe helyezese igenis bantoan hathat az uj popfelugyelo uzembehelyezesevel egyutt ezekre a muveszekre.

  Válasz
 • 2020.07.16 - 03:24
  Közvetlen hivatkozás

  Megértem őket a zenészeknek és az énekeseknek a szigorítások el veszik a megélhetőségüket!Azt is megértem hogy a Bogdán halála is közrejátszik Mert Nem csak a cigányságot érintette a tragédia hanem az egész országot mert 1 igaz nagyszívű és nagyszerű embert veszítettünk el!Nyugodjon békében!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük