Ferenc pápa üzenete nem ért el Debrecenbe – nagy a távolság, biztosan a posta, vagy vasút a ludas – így Fekete Károly püspök saját kútfőből beszélt a hívekhez. Mivel a keresztény egyház nem Orbánia, így ennek – sajnos – nem lesz következménye, nem hívják raportra, nem bocsájtják útjára. Marad és mérgez tovább.
[mnky_ads id=”3811″]

Karácsonykor hangzanak el az alábbi szavak:

“Abban van a mi istenünk nagy irgalmassága, hogy a Földet valaha is elérő legnagyobb látogatást egy szeretni való gyermek alakjában tette meg. Nem élősködni, és urizálni akart, nem grátisz akart vendégeskedni, vagy leigázni, és másokat kihasználni, hanem életet hozott”

mondta Fekete Károly, a Tiszántúli Református Egyházkerület püspöke. (Idézet a karácsonyi református püspöki prédikációból, Debrecen, december 25.)

Egy szóval sem említi ugyan a Soros-tervet, migránsokat, de nehéz lenne félreérteni. Ez a tendenciózus szembeállítása Jézusnak és a meg nem nevezett másféle jövevényeknek arra biztatja az ilyesmire amúgy is hajlamos magyar népet, hogy azt, aki ide bebocsátást kér, bélyegezzék csak nyugodtan “grátisz vendégeskedő, élősködő, urizáló, sőt, leigázó, másokat kihasználó” jöttmentnek – és zárják csak be előtte a kaput…
[mnky_ads id=”3427″]
(A botrányos prédikációra az RTL KLub Híradója hívta fel a figyelmemet, köszönöm.)

Ferenc pápa: a menekülő szent család nyomdokait követik a mai világban menekülők


[mnky_ads id=”3390″]

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét