Mutassa a profilját, megmondom kicsoda és mi vár Önre!

Nem mindenki van kibékülve a profiljával, hiszen mindenkinek az kellene, amije éppen nincs. A pisze hórihorgast, a görögös fitosat, szóval mindegy mit, a lényeg, hogy mást akar. Eddig! Most ugyanis megtudhatja, hogy miért pont az jó, ami van!

Elő a tükröt és a profilt és kezdjünk bele!

Fiziognómia az a módszer a személyiségi jegy és lelki állapot megállapítására, ami az arcvonásból és a mimikából von le következtetést. Az ókori Kínában fedezték fel az arcról olvasás művészetét és már Konfucius korában is nagy népszerűségnek örvendett.

Aki megtanul olvasni az arckifejezésből, az belelát az ember lelkébe és kitalálja annak a jövőjét!

Az orr az arcunk legkiállóbb része, arányossá teszi az arcunkat és egyensúlyba hozza azt. Ezért a fiziognómiával foglalkozók, úgy vélik, hogy az arc formája alapján történő jellem meghatározásnál a figyelmet elsősorban az orra kell helyezni. Ellenőrizd, hogy az orrod mit árul el rólad!

Jellemed az orrod alapján

1. Római orr

A hosszú, végén enyhén görbülő orr a tulajdonosának bátorságról, céltudatosságról, férfiasságról beszél. Az ilyen formájú orral rendelkező ember habozás nélkül képes nehéz döntéseket meghozni, analitikus észjárással rendelkezik, könnyedén halad a ranglétrán előre.

2. Húsos orr

Az ilyen orral rendelkező emberek alkotó tehetséggel rendelkeznek. Ők szenvedélyesek és elragadóak, nagylelkűek és okosak, mindig képesek kezet nyújtani, megvédeni és segíteni a bajbajutottaknak… A nők ilyen orral kitűnő háziasszonyok és gondoskodó anyák.

3. Fitos orr

 

Ezek az emberek nagyszerű orral rendelkeznek, az életben optimisták. Érzékeny személyiségek, hangulatuk gyakran változik, de éppen ezért gyakorlatilag elbűvölőek az első pillanattól fogva.

4. Görög orr

 

Szorgalmas és komoly emberek. Mindig meg vannak győződve az igazukról és néha hajlamosak kimutatni a makacsságukat. Látszólagos megközelíthetetlenségük érzékeny természetet rejt, szükségük van a dicséretre és az elismerésre.

Megtalálta az Önre illőt? Nem? Akkor kattintson és keressük tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük