Sorting by

×

Nagy horoszkóp 2022-re az önismeret évére

2022 éves nagy horoszkópja az önismeret jegyében fog telni. A csillagok állása arra ösztönzi az embereket hogy dolgozzanak önmagukon és javuljanak különböző területeken. Lesznek ügyek, amelyek ebben az évben végre beindulnak, de nem sokkal később elakadnak. Ekkor lesz szükség az optimizmusra és a kitartásra. Végül az jár sikerrel, aki nem áll le, nem adja fel, hanem folytatja a megkezdett munkát. Ránk nem lehet panasz, mi időben szóltunk.

Kos

A Kos jegy szülötteinek a 2022-es év több területen is sikereket tartogat. Ezek közül valószínűleg a párkapcsolat lesz a legizgalmasabb. Kétszer is meg kell gondolniuk, hogy érdemes-e több vasat tartani a tűzben. Nem csak a lebukás veszélye fenyegeti őket, hanem elég fárasztó 2 vagy több helyen odaadóan ott lenni. Közben az is igaz, hogy a kosok akkor érzik jól magukat, ha loboghatnak, ha szenvedélyüket meg- és kiélhetik. A szerelem lételemük, de okosabb számukra, ha nem esnek túlzásba. Fel kell készülniük, hogy valaki, aki fontos nekik, eltűnhet egy időre az életükből. Nagy valószínűséggel nem végleg, de a veszteséget meg kell élniük. Jobban járnak, ha nem akarnak ebbe „belehalni”, hanem elengedik. Ha erre képesek, akkor nagyobb az esélye, hogy visszakapják. Emellett minden téren törekedjenek a helyes mérték megtalálására!

Az év elején a kosoknak tele lesznek energiával, de ezt bölcsen kell beosztaniuk. Fontos, hogy élvezzék az életet, de nem szabad elhanyagolniuk a munkájukat. Konfliktusba kerülhetnek a főnökükkel, ha nem teszik oda magukat eléggé. Közben a párjukra is nagyon kell vigyázniuk. Ne vegyék félvállról, ha a másik méltatlankodik! Töltsenek több időt kettesben! Ilyenkor zárják ki a külvilágot, és kényeztessék egymást!

Tavasszal vigyázzanak fokozottan a pénzükre és a párjukra is! Veszteség érheti őket, ha nem figyelnek. Nem biztos, hogy másvalaki okozza ezt, lehet, hogy saját maguknak köszönhetik. Dühöngés helyett vonják le a tanulságot, és lépjenek tovább!

Nyár elején pénzügyi zavaruk támadhat. Nem szabad kapkodniuk. Kérjenek tanácsot, és várjanak türelemmel. Nyár közepén szenvedélyes, szerelmes hangulatban lesznek a kosok. Hódítani, csábítani vágynak. Tegyék, de ez ne menjen a kötelességeik rovására! Jobb pozíciótól és elismeréstől eshetnek el, ha a szerelem elveszi az eszüket. Ekkor a türelmetlenség és a kapkodás a legrosszabb, amit tehetnek. Vezessék el a felgyülemlett feszültséget pl. sporttal, máskülönben megsérülhetnek vagy megbetegedhetnek!

Ősszel a szorgalmas munkának lesz itt az ideje. Csendben tegyék a dolgukat! Nem kell nagy felhajtást csinálni. Ne várjanak dicséretet, ha elvégzik a kötelességüket! Ellenben ha nem, akkor elmarasztalásra számíthatnak – joggal.

Év végén külföldi utazás, munka vagy tanulmány lehetősége adódhat. Ne mondjanak azonnal igent! Van olyan paraméter, amely csak később mutatkozik meg, és jó lenne akkor dönteni, amikor az is láthatóvá válik.

2022-ben sokat csiszolódhatnak a kosok. Akkor tarthatják meg az elért eredményeket, ha képesek visszafogottabban, megfontoltabban haladni. Ehhez az kell, hogy ne csak az orrukig lássanak, hanem tovább is.

Bika

2022-ben a bika csillagjegy szülötteinek nagyon vigyázniuk kell az egészségükre állítja a horoszkóp. Nem szabad félvállról venniük a kisebb tüneteket, ezek ugyanis jelek. A tudatalatti így üzen a tudatos résznek, hogy nem érzi jól magát. A legjobb gyógymód a mozgás, különösen kinn, a szabadban. Minél többet legyenek friss levegőn! Érdemes lenne valamilyen légzőgyakorlatot megtanulni, és rendszeresen végezni. Emellett 2022 az álmok teljesülésének éve is lehet a bikák számára. Ha erős hittel, de túlzásoktól mentesen képesek megfogalmazni, hogy mire vágynak, akkor megkaphatják. Tehát az első lépés a bizakodás, a második pedig a lehetőség felismerése. Nem szabad elszalasztaniuk az adódó esélyt. Legyenek nyitottak és éberek! Ebben az évben olyan nagyszerű dolgok jöhetnek össze, amelyek korábban csak a legmerészebb álmaikban bukkantak fel. Ha most odateszi az élet, akkor viszont meg kell ragadni. Ne tétovázzanak, mert ha ők nem veszik észre, akkor majd más észreveszi. Utólag lehet bánkódni, de okolni csak saját magukat okolhatják.

Feszülten indulhat az év a bikák számára. Otthon is, a munkában is nagy feladatok várnak rájuk. Egyszerre két területen kell helytállniuk. Ez nem lehetetlen, ha képesek megőrizni a nyugalmukat. Minden reggel tudatosítsák magukban, hogy kellő türelemmel és tapasztalattal rendelkeznek, hogy a rájuk váró feladatokat megoldják!

Kora tavasszal az egészség legyen a legfontosabb! Semmi sem annyira alapvető, mint az, hogy a Bikák megőrizzék az egészségüket. Testi épségükre a közlekedésben és minden mozgásnál is ügyelniük kell. Nem lenne jó ágynak esni. Pihenjenek önként, ne a betegség kényszerítse rá őket erre!

Születésnapjuk tájékán legyenek a türelem, a béke és a csendes kitartás szobrai! Csak így tudják megelőzni vagy megoldani a konfliktusokat otthon és a munkában.

Nyáron ingatlan-adásvételre vagy lakásfelújításra szánhatják rá magukat. Nyugodtan vonják be a családot és a barátokat! Természetesen fontos, hogy gondosan készítsék elő az eszközöket, és készítsenek pontos „forgatókönyvet”! Ha így tesznek, vidám program lesz az egész. Arra nagyon ügyeljenek, hogy ne erőltessék meg magukat! Ha nem vigyáznak magukra, akkor könnyen megsérülhetnek. Nem ér az egész annyit, hogy lerobbanjanak emiatt.

Ősszel régi álmuk válhat valóra, amit évek óta reméltek. Szinte hihetetlen, hogy milyen reménytelen ügyek is megoldódhatnak. Ezáltal megerősödhet a hitük, hogy mégiscsak vannak csodák. Az sem szégyen, ha meghatódnak.

Év végén számíthatnak a párjuk és/vagy barátaik támogatására. Ismét bebizonyosodik, hogy mennyi klassz ember veszi körül őket. Ha még nincs párjuk, akkor találkozhatnak valakivel, aki azzá válhat.

Ikrek

2022 az ikrek jegy szülöttei számára több témában is lehetőséget fog adni, hogy félbehagyott, le nem zárt ügyeket rendbe tegyenek. Vegyék rendkívül komolyan ezeket a lehetőségeket! Tudniuk kell, hogy a jelen és a jövő sikere múlhat azon, hogy a múltat tisztán és végleg elengedik-e. Ebben az évben többször is nosztalgiázáson kaphatják önmagukat. Ne aggódjanak, nincs semmi baj! Gondolják át a történteket, vonják le a tanulságokat! Bocsássanak meg minden résztvevőnek, és emelt fővel lépjenek tovább! A munkában észnél kell lenniük. Rengeteg felkérést, állásajánlatot fognak kapni. Nem szabad túlzásba esniük. Valamilyen elv szerint szelektálniuk kell. A karrier építése nem mehet a magánélet és a pihenés rovására, mert visszafelé fog elsülni a nagy lehetőség.

Év elején vessék bele magukat a tanulásba! Folytassák megkezdett tanulmányaikat, vagy iratkozzanak be egy tanfolyamra! Remek formában lesznek szellemileg. Kár lenne ezt parlagon hagyni. Az a tudás és azok a kapcsolatok, amelyekre tanulmányaik során „mellékesen” tesznek szert, később kamatoztathatók. Rengeteg lehetőség fog adódni a munkájukban, hogy megmutassák, mire képesek. Vigyázzanak, hogy ne forgácsolják szét magukat!

Tavasszal nagyon vigyázzanak, hogy kinek mit mondanak! Valakit magukra haragíthatnak, ha nem tudnak hallgatni. Muszáj megtanulniuk titkot tartani. Most ebből „vizsgáznak”. Ha nem sikerül, akkor elbuknak. Közben vegyék komolyan a munkájukat és a családi kötelezettségeiket! Ne hanyagolják el egyiket se! Emellett találkozni fognak a múltjukkal, ill. a múltban történt és még le nem zárt üggyel. Lehet, hogy fájni fog a szembesülés, de nyárig el kell varrni a szálakat.

Nyáron aztán aktuális témákra fordíthatják a figyelmüket, például lakásátrendezés, bútorvásárlás és/vagy lakásfelújítás. Ne sajnálják se az időt, se a pénzt! Ha áldoznak az otthonukra, akkor a közérzetük is sokkal jobb lesz. Nemcsak a függönyök lesznek kicserélve, hanem önmaguk is.

Ősszel dobják be magukat! Most sokat tehetnek a karrierjükért. Régi emberek és lehetőségek térhetnek vissza. Vegyék fel a fonalat! Attól, hogy valaki vagy valami korábban már jelen volt, nem jelenti azt, hogy most ne lehetne sikeres. Kár lenne kihagyni egy ilyen remek kihívást.

Az év utolsó hónapjaiban sok izgalmas találkozásban lesz részük az Ikreknek. Nem fog nehezükre esni minden meghívásnak eleget tenni. Menjenek el mindenhova! Sosem tudhatják előre, hogy hol vár rájuk a szerelem, az új barát, a mecénás. Ha van párjuk, akkor a hűség a legnehezebb és legfontosabb feladat.

2022-őt úgy fogják elbúcsúztatni, hogy még néhány ügy nem zárult le, de biztatóan alakulnak a dolgok.

Rák

2022-ben a rák csillagjegy szülöttei sok nagy volumenű változásra számíthatnak. Elsősorban a családi viszonyokban: valaki elköltözik, valaki odaköltözik, vagy a Rákok költöznek. Születhet új családtag, és/vagy egy idős rokonnak lesz segítségre szüksége. Ezeket ne gondnak, hanem feladatnak tekintsék a Rákok, mert ha elkezdenek problémázni, akkor megbánthatják a másik felet, és maguknak is megnehezítik a dolgot. Örüljenek, hogy van családjuk! Ez pedig azzal jár, hogy valakivel mindig foglalkozni kell. Emellett a munkájukban is adódhat váratlan helyzet. Elsőre lehetetlennek és „meredeknek” tűnhet, de idővel megmutatkozik a megoldás. Épp ezért nem szabad kapkodni, ettől óv a horoszkóp is.

Remekül indul az év. Tele lesznek lelkesedéssel, tervekkel – és hittel, hogy mindez megvalósítható. Ne essenek túlzásba, és ne várják el, hogy mások pont annyira lelkesedjenek, mint ők! Ez az elvárás vitaforrás lehet a párkapcsolatukban. Jobb lenne elkerülni a konfliktust. Emellett a kiadásaikat kell optimalizálniuk. Égetően fontos, hogy megszabaduljanak minden felesleges kiadástól. Ha van hitelük, akkor mihamarabb fizessék vissza vagy ütemezzék át! Ez legyen a legfontosabb!

Ez a tavasz több területen is nagy feladatok elé állítja a Rákokat. Egyrészt a munkájukra kell koncentrálniuk. Nem szabad hibázniuk, és tilos a főnökkel ellenkezni! Másrészt önként kell lemondaniuk valami költséges álmukról. Jobb, ha nem várják meg, hogy kényszerből kelljen megtenni. Addig engedjék el, míg nem csinálnak adósságot emiatt!

Nyáron nagy jövés-menés lesz az otthonukban. Költözés, ingatlanügyek vagy átrendezés sincs kizárva. Közben a munkájukban új feladatok és/vagy új vezetés, kollégák jöhetnek. Ez így egyszerre kicsit megterhelő lehet. Emiatt létfontosságú, hogy aludjanak eleget, és hétvégén pihenjenek minél többet! Enélkül lerobbanhatnak.

Ősszel vigyázzanak magukra és a párkapcsolatukra! Legyenek körültekintőek és óvatosak a közlekedésben! A kapkodás és az idegeskedés veszélyt rejt. A párjukra pedig fordítsanak elég időt! Legyenek minél többet kettesben! Meg kell védeniük magukat a rohanó világ „darálójától”. Szervezzenek közös programokat! Menjenek együtt sétálni, kirándulni, színházba stb.! Ezek az élmények megerősíthetik a szövetségüket. Ha még nincs párjuk, akkor ne ősszel akarják megtalálni. Ez túl feszült időszak erre.

Év végén a rákok az évkezdethez hasonlóan jó formában lesznek. Egyedül az érzelgősségtől kell tartózkodniuk. Nem baj, ha vannak érzéseik, de ne vigyék túlzásba! Találják meg a helyes mértéket! Közben vigyázzanak az egészségükre! Öltözzenek fel jól, nehogy megfázzanak!

Ha ez sikerül, akkor mosolygósan búcsúztathatják a 2022-es évet. Lesz mit ünnepelniük. Elsősorban önmagukat.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.