Hiába a mindent elsöprő győzelem, az ország jelentős része nincs meggyőződve a választás tisztaságáról. Az elkeseredett szavazók a csak a sztálinizmus idején, és a kortárs diktatúrákban tapasztalt győzelmi százalékokról beszélnek.
[mnky_ads id=”10551″]

Az FB-ről érkezett hozzánk:

„Sziasztok ! Borzasztó ez a csalás , amit ma csinált a Fityesz ! Ez az egyértelmű csalás elkeserítő ! Újraszámlálást kell követelni a szavazatok manuális újraszámolását, mert 100%, hogy a szoftverrel csaltak… Reggel még nem működött, majd este kidobta a 2/3 adatait, ami szinte megegyezett az előző választás adataival ! Ez tiszta manipuláció!! A délutáni rendőrautó konvoj már 17 órakor elindult Bp felé, már akkor tudták, hogy mi lesz a végeredmény ! 
[mnky_ads id=”10552″]
Ezt az infót most egy bennfentestől kaptam !

Nézzetek utána!!! Idézem :
„Most vettem észre, hogy az adat nem a mostani választásé.”

„A csalás informatikai részen lett megcsinálva.Tegnap főpróba volt és ma véletlenül nem érkeztek be adatok. Véletlen ? Nem. Nem volt rá példa soha.”

Ezt most találtam !

„Valaki adjon nekem erre ésszerű magyarázatot!!!
Ez képtelenség!
A fidesz tábora max.2,5 millió ember!
És megmozdult a választópolgárok óriási hányada…
Mindenfelé azt lehetett olvasni, hallani, hogy a fidesz leváltását akarják az emberek.
Kb.5 millió ember szavazhatott ellenzékben.
Arra lehetett számítani, hogy a Fidesznek lesz a legtöbb mandátuma, de az képtelenség, hogy 2/3-ot szerzett….itt valami nagyon nincsen rendben!
A külföldre költözött választók is a Fidesz-hatalom megtöréséért álltak sorba….
Itthon sem véletlen volt az óriási részvétel…hiszen a Fidesz szavazóinak aránya nem nőtt…akkor mégis, miként lehet, hogy narancs majd’ az egész ország???
Erre nincs racionális magyarázat!!!!

Ez csalás a javából ! Kellene kérni egy kézi újraszámlálást és összesítést egy független ellenőrző bizottság részvételével!”

Igen, mi is tudjuk, hogy a fentiek elkeseredett és naiv szavazók gondolatai, olyanoké, akik hisznek még a demokráciának legalább a morzsáiban, így abban is, hogy érdemes KÉRNI az újraszámlálást, és, hogy az más eredményt ad majd ki.

Igen, éppen innen ismerszik meg a demokrácia, hogy a demokraták mindig egy kicsit naivak és idealisták is.
[mnky_ads id=”10553″]

Kapcsolódó

Tovább az orbáni úton… – 98,5 százalékos feldolgozottság szerint tarolt a Fidesz

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét