Nem kenyerük a hűség! – Csillajegymustránk eredménye: Ők négyen a félrelépés királyai, királynői

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

A hűség az ágyhoz, egyszerűbben szólva a társhoz, illetve annak “lazán kezelése” nem attól függ, hogy férfi vagy nő követi el. Vannak csillagjegyek amelyek szüköttei könnyebben és vannak akik nehezen, vagy egyáltalán nem csábulnak el. Lássuk a “kódorgókat”!

4. bármilyen meglepő is a Mérleg

Bár a csillagjegy neve nem ezt sugallja a Mérleg szülöttek azok közé tartoznak, akik nem sokat “mérlegelnek” egy, egy tehetős átmeneti partner esetén sem, ők nem is az élvezetet hajszolják, sokkal inkább az elismerést keresik.

3. az Ikrek a nem túl dicső dobogón

Kettős személyiségük a hűség kérdésében is előjön, hiszen talán nincs is még egy csillagjegy amelyik olyan roszúl tűrné, ha a párja félrelép, ha viszont ő teszi ugyanazt, akkor bocsánatos bűnről pillanatnyi megingásról szónokol egészen addig ameddig vissza nem fogadja megcsalt párja.

Feleségmustra

2. Kos, “fejjel a falnak” ez jellemző rá ebben a témában is

Szinte állandó kényszere kitörni a karámból, majd szánakozó ábrázattal tér vissza és elmeséli, hogy semmiről nem tehet az az átkozott karma az oka mindennek, és csak most az egyszer bocsáss meg neki, és ő soha, de soha többet…. Aztán persze hamarosan jön a következő alkalom és ő megint mindent felöklel.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse