Németh Szilárd "teljesen ledöbbentette" Gulyás Gergelyt - Mit gondol, mivel? - Városi Kurír

Sorting by

×

Németh Szilárd “teljesen ledöbbentette” Gulyás Gergelyt – Mit gondol, mivel?

Németh Szilárd meghívta Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető minisztert és olyat mutatott neki, amin a szegény pára teljesen kibukott – számolt be az aktusról közösségi oldalán a párttárs.

Hirdetés

Ámult és bámult….

“Gulyás Gergely a Csepel SC Béke téri központját is meglátogatta. Ledöbbent az ott látottakon, a szétrohasztott, széthurcolt, szétlopott, éppen ezért jelenleg sportolásra teljesen alkalmatlan ingatlanon. Amivel indítanánk, hiszen a kuratórium döntött, az előzetes tervek már készülnek:

 • stadion rekonstrukció futball, atlétika és szabadtéri kulturális célokra,
 • parasport központ,
 • multifunkciós csarnok a nehézatlétika, vívás, RSG számára,
 • teniszpályák, “gym & fitness” illetve futsal terem a diák- és szabadidősport részére.

Ami biztos, hogy a központi csarnokot eredeti állapotában, art deco stílusban kívánjuk újjáépíteni.

Hajrá, Csepel!”

Van itt pénz – amire a kormány akarja!

Az ámulatból úgy tűnik, Gulyás Gergely nem járt mostanában egyetlen kórházban sem, hiszen ha tette volna, nem lenne ennyire elképedve!

A 2011-es beszámoló szerint…

“Riasztó körülmények fogadtak minket, ha az ember nincs ott el sem hiszi. Önök bátran támadhatnának minket, hogy persze ez csak a Photoshop nevű program ügyes trükkje, de inkább kapaszkodjanak meg. Nem! A most következő riportunk minden elfogultság nélkül mutatja be a jelenkori csepeli helyzetet. Mondhatnánk azt is, hogy csak erős idegzetűeknek ajánlott, mert aki szereti a magyar sportot, azon belül is a labdarúgást, az tuti, hogy legszívesebben sírva fakadna, ha rápillant ezekre a fotókra.A szívfacsaró valóság előtt egy kicsit históriázzunk. A Béke téri sportközpont az 1930-as években kezdett el épülni lépésről-lépésre. Itt épült fel az ország jelenleg 8. legnagyobb stadionja, amely 14 ezer fő befogadóképességű. A 11 000 állóhely mellett, 3000 ülőhely van a létesítményben, ebből 500 fedett. A stadion világítással, műanyag borítású futópályával és eredményjelzővel van felszerelve. A stadion nézőcsúcsázt, 34000 főt, 1948-ban, egy Csepel SC-Ferencvárosi TC mérkőzésen számoltak. Ellehet képzelni, hogy még a fákon is nézők lógtak. A stadiont jelenleg az Indotek-Csepel FC csapata használja, amely a Winnersport NB III Alföld-csoportjában szerepel.

„Jelen állás szerint ott tartunk, hogy a futballcsapat elcserélte minden hazai mérkőzését novemberben, mert sem melegvíz, sem fűtés nincs az egész létesítményben. Ilyen állapotok között nem lehet dolgozni. Ezt nem csak a labdarúgó klub nevében mondhatom, hiszen ugyanilyen helyzetben vannak az Extraligás röplabdázók, a birkózók, az atléták, a vívók, az öttuzások, a triatlonosok és még sorolhatnám az összes itt működő szakosztályt. Sajnos a jelenleg városvezetés csak asszisztál a kialakult helyzethez. Körülbelül 2000 sportolót érint az áldatlan állapot.”

-mondta akkor Takács Krisztián, a Csepel FC Kft. ügyvezető tulajdonosa.”

Kapcsolódó

 

nemeth

Hirdetés
átver

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

2 hozzászólás

 • 2021.05.11 - 13:15
  Közvetlen hivatkozás

  Most mar csak azzal kene elkapraztatnia ezt a pufok napkozist, hogy elovarazsolja a sajat szamlajarol azt a 2 milliard froncsit, amit az egyszeruseg kedveert a sajat szamlajara kuldetett, de ami a Birkozo Szovetseg zsozsoja lett volna. Szoval, nemeth nyuljas sziszi: “HOL A LO’VE’??????

  Válasz
 • 2021.05.11 - 13:58
  Közvetlen hivatkozás

  Szemét disznók. korházba térjenek be ezek a beteg agyú állatok, ott a magyar igazság, először az egészség megörzése utána a sport, agyalágyult szemetek !!!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.