Évi 90 milliárdot költ az Orbán-kormány a mi pénzünkből a „közmédiára”, csak azért, hogy elhallgasson mindent, amit nekünk a megrendelőknek fontos lenne tudnunk.

Jönnek

Spiró György egyik versében -még 1984-ben — így írt: “Jönnek a dúlt-keblü mélymagyarok megint, / füzfapoéták, füzfarajongók, jönnek a szarból, /csönd van. Senki se pisszen. Alantról /kevéske hűlt költő csontujja int.” Spíró György: Jönnek (részlet)

Spiró mintha a jövőbe látott volna, hiszen 2010-után jó ideig hazánkban csend volt, a nyakunkon ülő hatalom bármit megtehetett. Lophatott, csalhatott, embereket tehetett tönkre, mindezt büntetlenül. Sőt az ország azzal jutalmazta Orbánt, hogy még két parlamenti választáson szerzett kétharmadot. Orbán fejéről már csak a korona hiányzik, a dinasztia épül, a saját lábon álló családtagok ott vannak mindenütt, ahol közpénzt lehet lenyúlni.

Lakájmédia

A Fideszt szolgáló “közmédia” -csak a “köztelevízióra” évi 90 milliárdot költ a kormány a mi pénzünkből–arról hallgat, hogy Orbán és lakájai -jó pénzért- közel 20 ezer, zömmel kínai, orosz pénzembereknek adtak magyar letelepedési kötvényt, amellyel EU-s útlevél is járt. Ki tudja, hány bűnözőt szabadítottak ezzel Európára? A biztonsági ellenőrzés a jelek szerint formális volt, aki letette a pénz, az jöhetett. Vajon hány alvó ügynököt juttattak a terrorszervezetek így be Európába.?
Nem beszél a “közmédia” arról sem, hogy a kötvényekből valakik zsebébe kerülhetett nagyjából 160 milliárdnyi. Az év egyik találós kérdése, vajon kiknek a zsebébe vándorolhatott ez az óriási összeg.

Ébresztő!

A zsarnokság nem tart örökké, jön egy banánhéj, és akkor összedől a vár amit Orbán felépített, a nép rádöbben arra, hogy csak ahhoz kellettek, hogy nemzeti színű szalaggal álcázza a fideszes “úri” elit a közpénzek lenyúlását.
Mérhetetlen vagyonok halmozódtak így fel, ma az olyan fideszes nagykutyát, akinek nincs legalább egy milliárdja valahol elrejtve-ki tudja milyen számlákon, saját elvtársai valószínűleg kiröhögik. Az ő szintjükön már nem apró pénzen játszanak, sok-sok milliárdot lapátolnak az illetékes “nagyemberek” zsebébe. Tessék csak megnézni: van olyan fideszes, akinek a családja, gyermekei, közel és távoli rokonsága nem tehetős?

Orbán família az ország leggazdagabb családja, de a többiek sem szűkölködnek. Gazdagszik a Kósa család, a Lázár háza népe, de igencsak dúskálnak a földi javakban Szijjártóék, vagy éppen Rogánék. De a sort még hosszasan folytathatnám. Előbb -utóbb vége lesz ennek. A hazug propagandával az internet világában már csak ideig-óráig lehet sikert elérni. Józanul gondolkodó magyar ember tudja, nincs az a hülye menekült, aki éppen Orbán diktatúrájába vágyik, egy olyan országba, ahol évente 32 ezer ember hal meg azért, mert nem jut időben megfelelő orvosi ellátáshoz, ugyanakkor sorra épülnek a kedves vezetőnek emléket állító stadionok.

Több mint kilenc év narancs uralom után ezért nagy a tétje az őszi önkormányzati választásoknak.

Például a Czeglédy-ügy

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét