Nemzeti vizeldét – nincs új a nap alatt 8.

Minthogy az utóbbi időben elharapódzott a nyilvános vizelés utcán és parkokban, valamint félnyilvános vizelés kapualjakban és lépcsőházakban, a Nemzeti Ügyek Kormánya elhatározta, hogy tiszta vizet önt a pohárba. Azzal most ne foglalkozzunk, hogy milyen folyadék helyett – tuggyukjól.

E nemes elhatározás a Nemzeti Együttműködés Rendszeréből fakad,

amit a félhivatalos Századvég Alapítvány szerint az jellemez, hogy az „absztrakt ideológiákat” a „nemzeti ügyeket szem előtt tartó, praktikus kormányzás” váltja fel. Ennek jegyében a kormány visszatér a gyurcsányista nemzetrontók által idegen érdekek sugallatára megszakított történelmi folytonossághoz. Hiszen a II. világháború előtt Budapesten már 85 hangulatos kis zöld házikóban működött nyilvános vizelde, amely a magyar embert vizelés mellett nagyobb tettekre is sarkallhatta.

Ez a hagyomány oly erős volt, hogy még a kommunista rendszer sem merte megtörni, és az 1980-as években már több mint 100 illemhely működött Budapesten. De jött 1990, és a felvilágosodás hamis zászlaját lobogtató liberálbolsevik, gyurcsányista kormányok tudatos magyarságsorvasztó politikája következtében eltűntek az utcai WC-k.

De a Nemzeti Ügyek Kormánya felveszi a kesztyűt, és zászlajára tűzi

A praktikus kormányzás jegyében kiadja a jelszót: minden sarkon álljon nemzeti vizelde! Ennek érdekében a múlt év januárjától visszamenőleg minden beadott építési engedély megszabott díján kívül a beruházási érték 5 százalékát meg nem haladó úgynevezett vizeldeilletéket kell fizetni. Az ebből felépült nyilvános vizeldéket, melyek hivatalos neve Nyilvános Nemzeti Illemhely leend, az állam pályázat útján 20 évre vizeltetési koncesszióba adja, így biztosítja a szagszerű működtetést. A vizeltetési jogosultság átengedéséről szóló pályázat kiírását, elbírálását és a koncessziós szerződés megkötését a Nemzeti Vizelde Nonprofit Zrt. bonyolítja le.

Ez a harc lesz a végső!

Andor Mihály

(Gépnarancs, 2013. április 28.)

Orbán munkaalapú blöffje – nincs új a nap alatt 7.

Süllyedő ország – nincs új a nap alatt 6.

Folyamatos megújulás – nincs új a nap alatt 5.

Kiemelt ágazat – nincs új a nap alatt 4.

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük