Nyugiság van! Németh Szilárd bemutatta a nemzeti “digitális katonát”, mentve a hon!

Fegyvervásárlási lázban ég a Fidesz és nevesített főujjongója, Németh Szilárd, több titulusa közül találomra választva: a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára. Nem műlik el nap, hogy ne tudósítana valamilyen teljesen létfontosságú valamiről, amivel megvéd a gondos regnáló a … kitől is? Magától?

“Digitális Katona”

Közösségi oldalán büszkélkedett el azzal, hogy annyira menő a magyar honvédség, amióta a szárnyai alá vette őket, hogy mostantól már nekünk is van – hála és köszönet – “digitális katona” jelmezünk. Így ír a jóember:

“Az egyenruhák közül utolsóként a digitális katonát hoztuk el.

A digitális katonák CZ BREN 2 típusú, minden időjárási körülmények között alkalmazható gépkarabélyt használnak, amik 4-szeres nagyítású optikai irányzékkal, éjszakai célmegjelölővel és fegyverlámpával rendelkeznek. A kevlár sisakra éjjellátó készülék van felszerelve, de fejhallgatóval is ellátták a kommunikáció megkönnyítése érdekében. Ezeken kívül védőmellénnyel és GLOCK-17 típusú pisztollyal is el vannak látva.”

Remek, tényleg nyugodtan hajthatja fejét álomra nem csak az a hálás tömeg,

amelyik egyetért abban a regnálóval, hogy ettől kezdve a horribilis közforintunkat puskában, lőszerben, gránátban és még ki tudja miben tartsuk, hanem a többi megátalkodott is, aki lát más,  talán még fontosabb árucikket is.  Megkockáztatva, hogy demagógnak bélyegez a kedves olvasó: végig lett az törpölve, hogy mi történik szegény “digitálissal”, ha egy “mégdigitálisabb” eltalálja és sebesültként kórházba kell szállítani?

Ez esetben körözhet vele a mentő, amíg olyan intézményt talál, ahol működik a CT és van orvos is hozzá, aki elég kipihent ahhoz, hogy értelmezze a felvételeket. Amennyiben műtétre lenne szüksége a gépembernek, akkor lesz-e altatóorvos, akinek nem járt le a munkaideje és szer a beavatkozáshoz, no meg védőmellény, ha esetleg pótlólagos röntgenre lenne szükség? Vagy ehhez már fejleszti Németh Szilárd a géporvosokat, akiket géptanárok és szintén professzor.masinák kiképeztek a tudományra?

Mindez persze mind libsi, bevándorláspárti balos, Gyurcsányista, Sorosista kekeckedés! Az nem lehet, hogy a fentieket az agytröszt nem oldotta végig!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük