Csak egyszer adja meg az isten, hogy végre kormányzó lehessen! Nem király, nem isten,ezek már megvannak! Kormányzó, mint Miklós, a Horthy! Az olyan szép, az annyira jól néz ki! Ezt azért bevallani nem meri még magának sem, de nagyon szeretné megélni.

[mnky_ads id=”10551″]

Kell egy kastély a kormányzónak, aki Orbán Viktorból szeretne lenni.

Túl azokon a nagy, sehová nem vezető harcokon, a fülkeforradalom első elélvezésén, a magánnyugdíj ellopásán, a röhögve elvett jogok bohócforradalmán át, a jogállam sárba tiprásán keresztül, a Várba költözés megalomániáján túl, Orbán Viktor szép, csendben fölvásárolta az egykori Horthy Miklós nevéhez köthető birtokot a gázszerelő haverja által, a kutyája nevére. Nárcisz! Ez nem virág, ez egy birtok neve, ahol Orbán Viktor a kutyáját tartja. És Lőrinc vette meg a területet, mert ő nem Orbán Viktor strómanja, de nélküle semmit nem mer csinálni, és kell egy kastély a kormányzónak, aki Orbán Viktorból szeretne lenni.

[mnky_ads id=”10552″]

De ezen túl, Orbán Viktor inkább szép csendben van, nem beszél róla, mennyire szeretne kormányzó lenni, aki fölött nincs hatalom, mert az maga a megtestesült akarat volna, az alaptörvény legújabb módosításával. Mert ez csak külsőség lenne, a látszat, és ebből megvalósulhatna az álom, amit Orbán Viktor szeretne megvalósítani. Ehhez csak egy újabb kétharmad kell, és akkor meg is megvan.

Kenderes után Felcsút is felvirágzik

Egy kormányzó már felvirágoztatta Kenderest, hát akkor most Felcsút jön a mai időkben, mert Orbán Viktor oda született, és ott nem beszél róla senki, miért akar valaki a szülőfalujából világvárost csinálni – a világ csúfjára –, az ezredforduló sokak által megismert tapasztalata után. Orbán Viktort ez nem érdekli, fehér lovon akar bevonulni a migráns-plakát alatt, az elcsalt választás kétharmada után, a kultusz általa gondolt fellegvárába, a Várba. Annak erkélyéről letekint az adófizetőire, akiket az egykulcsos adóval megszívatott és zsebre dugott kézzel kéjesen vigyorog rajtuk. Na, csicskák, enyém az ország, a hatalom, a lóvétokból qrva jól élek.

Viszont ahhoz gyáva Orbán Viktor, hogy ezt egyből lenyomja az ország torkán, azaz, hogy neki mennyire tetszik Horthy Miklós egyeduralma. Szobrokat emelnek szerte az országban, hogy Horthy Miklós milyen fasza gyerek volt, mert megmentette azt, ami akkor maradt a honi földből, és ez ma szavazatra váltható Orbán Viktornak Posványosán. Történészeknek nevezett senkiházik magyarázzák el Horthy munkásságát Hitler mellett, és nem ejtenek egy könnycseppet sem a vérzivatarban elpusztult egymillió magyar emberért. Végül is csak a külső számít, és ha Viktor jól megfizeti ezeket, a hozzá hű véglényeket, akkor hadd költözzön a Várba parádés kocsival, hangos trombitaszóval, Putyinnal kéz a kézben. Mert egy zsarnok, egy diktátor, egy, akit lehet szolgálni, mindig kell Orbán Viktor mellé. És ezt az adófizetők pénzén el is kell magyarázni. Lehetőleg minél drágábban, mert a közpénz nem számít, ha Orbán Viktor akar valamit. Főleg a Holokauszt emléknapján, ha pont arra esik a Horthy seggnyalás. Mert ezek azt sem tudják, az mikor van, de nem is érdekli őket!

A királyságról lemaradt

Orbán Viktorról köztudott, hogy király szeretett volna lenni már régen, de az ország az unióhoz tartozik, így erről lemaradt. Az is nyilvánvaló, hogy hülyéket alkalmaz maga mellett. Még a jegybank elnökének is egy orvosilag igen komolyan behatárolható esetet nevezett ki, aki a józan észnek azóta is a közelébe sem léphet. És akkor a párt alelnökeiről egy szót sem szól az orvostan, ami az egészségügy helyzete mellett, a stadionok árnyékában igencsak homályos. De nagyon kedveli maga mellett a hóbagoly Boross Pétert, aki arra tökéletesen jó, hogy Orbán Viktor általa felmérje: Horthy Miklós szerepe megváltozott-e azon rövid idő alatt, amikor is ő nagy államférfinak mutatta be az ország egymillió lakosát a nácikat kiszolgáló kormányzónak nevezett férget. Ha nem, akkor az Országgyűlés alelnöke nevű Lezsák Sándor beszéde mekkora blama lenne, ha Sanyi kap pár milliárdot az egyetemének nevezett alapítványához. Most egyik sem jött be, de Orbán Viktor szeretne fehér lovon bevonulni a Várba. Semjén Zsolt hülyén nézett ki ebben a pozícióban Erdélyben, öltönyben, kabátban.

Na igen. Semjén Zsolt is része a tervnek.

[mnky_ads id=”10553″]

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. VITÉZ ????? KORMÁNYZÓ ????? A ZÁRT OSZTÁLYON ,VAGY A CSILLAG BÖRTÖNBEN LEHETSÉGES CSAK

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét