Ilyen nincs, de lehet, hogy mégis van: normális ez az ember?

Orbán Viktor kommunikációs tanácsadói úgy tűnik, azt vették a fejükbe, hogy bohócot csinálnak munkájuk tárgyából, akinek fogalma sem lehet a tervről, hiszen ha lenne, biztosan tiltakozna ellene. De nem teszi, pózol, felvesz, magára teker bármit, aztán ez a végeredmény…. Margit, normális?

„Fel, Berlinre!”

Aki komolyabb jelentést tulajdonítana az orbáni facebook-bejelentésnek, az nagyon rossz úton jár. Közelebb jár az igazsághoz, akinek eszébe jut a focipálya és a szotyiköpködés….. A magyar miniszterelnök ugyanis készülődik a hétfő esti magyar–bolgár meccsre. Hétfő este játssza első Európa-bajnoki selejtezőjét a magyar labdarúgó-válogatott Bulgária ellen a Puskás Arénában 20.45-től.

„Indul az európai hadjárat”

Ha azt találgatná bárki, -értelmet keresve a bejegyzésben- „mire gondolt a költő”, a válasz feltehetően az, hogy a 2024-es Európa-bajnokságra utalt, aminek három csoportmeccsét, egy negyeddöntőjét és a döntőjét rendezik majd Németország fővárosában.

A kommentekből….

„Ön elmebetegségben szenved? – Nem szenvedek, élvezem.”

„Az egyetlen ember aki évek óta háborús pszichózisban van….”

„Promo kép😉életszerű…tavasszal sál(március) 🤔jaaaaj ezt vki benyalja még szomorú 😞kokàrda jobb lett volna”

„Jajj drága főkolompos úr!! Most induljon azonnal, jó a széljárás!!!”

„Ízléses dolog hadjárattal poénkodni, miközben egy valódi hadjáratban (nem utcai harcos bohóckodás) több százezer ember esett el eddig, több millióan menekültek el és váltak hajléktalanná.”

„Igenytelenul mint mindig hatizsakkal”

A hülyeségvonaton nincs egyedül

Szijjártó kommunikációs emberei is felzárkóztak:

„Indul az utazás…”

<<< Kövesse cikkeinket a Google hírek között is! >>>

Emkéleznek?

2 hete írtuk, amikor a Ferencváros kettős vereséggel, 0-4-as összesítéssel kiesett az Európa-ligából. A nyolcaddöntő visszavágóján is a német Bayer Leverkusen győzött 2-0-ra, és gyakorlatilag három perc alatt megsemmisítette a Fradi reményeit. Persze erről a meccs előtt a mindent jobban tudó miniszterelnök sem tudhatott, így reményteljesen bohóckodhatott a sípszó előtt…. Orbán a lehetőség mámorában csőrvizsgálatba kezdett, -még jó, hogy a sas-tesó nem ragadtatta hasonlóra magát!- az így kibontakozó beszélgetést érdemes írásban és mozgóképben is feleleveníteni – írta a Telex és lássuk be, teljesen igazuk volt:

  • Orbán: benézek, gondoltam, hogy mi lehet ott belül?
  • Sas: az titkos.
  • Orbán: igen… Maga honnan néz? Honnan lát?!
  • (A sas a szemére mutat)
  • Orbán: aha! Itt lát?
  • Sas: igen.
  • Orbán: és itt alul el van rekeszelve?
  • Sas: ott most egy háló van.