Polgármesteri taplóság Szarvasról nőnap közeledtével: “nem rakom a számba, az nőnek jobban áll!”

Ahhoz, hogy valakiből 2020 Magyarországán polgármester legyen, semmilyen végzettség, képesítés, OKJ-s tanfolyam nem kell. Elég a “nyóc elemi”, ha megtalálja az aspiráns a megfelelő pártot, már érezheti is a helyi bársony szélet a popója alatt.

Az állami HVCS

Szexista beszólással oktatta ki a jegyzőt Szarvas fideszes polgármestere a múlt heti képviselőtestületi-ülésen. Az Ellenvélemény Szarvas nevű Facebook-oldalon közölt videórészlet szerint a mikrofonhasználat, és a hangerő témáján húzta fel magát Babák Mihály.

“Maga engem nem hall?! Hát, ne haragudjon meg, de nem rakom a számba. Ez nőnek jobban áll, mint nekem, úgyhogy nem csinálom,”

Saját frappánsnak hitt poénja annyira bejött a polgármesternek, hogy elsütötte még egyszer:

“azt maga csinálja, az nem az én asztalom.”

Aztán még adott egy jó tanácsot a nőnek, aki nem hallja őt jól:

„Erzsike, akkor lehet fülorvoshoz kell menni, nem tudom.”

Ezen is jót mulatott több képviselővel együtt.

Forrás

Frissítés!

Babák az ATV-nek azt mondta, hogy bár ott a helyszínen nem sérelmezték a beszólását, az “nagyon ostoba” volt a részéről.

“Elnézést kérek, kutya bunkó voltam, akik ismernek tudják, hogy nem ilyen a modorom.”

Babák a csatornának azt is mondta, hogy a beszólása előtt úgy hallotta, mint a képviselőnő azt mondta volna, hogy tegye közelebb a mikrofont, és ha másként nem megy a hangosítás, azt tegye a szájához vagy a szájába. Ez azonban nem hallható az ülés közzétett hangfelvételén, amit a polgármester is elismert. Babák állítása szerint az ominózus utáni napon mikrofonokat szereztek be, hogy ezentúl mindent jól halljanak az üléséken résztvevő képviselők. Babák végül azt mondta, hogy szokott ugyan viccelődni, de ez nem az ő stílusa, mindenkitől elnézést kér, akit megbántott az ostoba megjegyzésével.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük