Rendőrkézen a menekülőművész és zalaegerszegi garázdák is

Kis  ország vagyunk, nálunk nehéz elbújni, egyeseknek mégis sikerül, ám  előbb utóbb ők is, belefutna a rendőrségbe. Ezt bizonyítja egy  menekülőművész mostani -lebukása is.

Hova lesz a séta?

A Gödöllői Rendőrkapitányság munkatársai 2018. július 18-án ellenőrzést tartottak egy valkói háznál. Az intézkedés azért történt, mert   felvetődött, hogy ott egy többszörösen körözött férfi tartózkodik. Az ingatlanban igazoltatták G. Miklós 32 éves jászfényszarui lakost. A férfiról megállapították, hogy öt elfogatóparancs van ellene érvényben. A BRFK VII. kerületi Rendőrkapitányság, a Székesfehérvári Rendőrkapitányság, a Váci Járásbíróság és a Pécsi Járásbíróság lopás miatt, a Szolnoki Törvényszék BV Csoportja pedig letöltendő szabadságvesztés végrehajtása miatt kereste a férfit.

A menekülőművész G. Miklóst elfogását követően a rendőrök előállították, majd büntetés-végrehajtási intézetbe kísérték át.

Egyéb elfogások

A szolgálatot ellátó állomány összesen 159 személyt fogott el, közülük 45 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 84 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 215 személyt állítottak elő, köztük 83 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 15 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 130 esetben foganatosítottak.

Zalaegerszegi garázdák

A zalaegerszegi rendőrök egy 50 éves férfit és egy 38 éves nőt állítottak elő.

Egy buszsofőr kért segítséget a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjától 2018. július 18-án 14 óra 45 perckor, mivel az egyik bazitai buszvárónál két személy hangoskodott és a busz oldalát rugdosta.
A nyomozás adatai szerint egy idős nő tette szóvá a két rendbontónak, hogy kerékpárjaikkal ne foglalják el a buszváró ülőhelyeit, mire a 38 éves zalabéri nő szidalmazni kezdte őt és támadólag lépett felé. Ekkor, egy szintén buszra várakozó férfi lépett a két nő közé, hogy megakadályozza a tettlegességet, mire egy, az ellenséges asszony társaságában lévő 50 éves zalaegerszegi férfi több alkalommal megütötte őt. Az időközben megérkező buszra felszállt a két inzultált utas, akiket a nő tovább szidalmazott, majd a bezáródó ajtót illetve a busz oldalát rugdosta.

A rendőrök perceken belül a helyszínen voltak és elfogták, majd előállították a megbotránkozást okozó két személyt, akikkel szemben a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

(forrás police.hu)

Zsarubulvár 

Majka a rendőrségen

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük