Az üzleti világban való jártasságáról is ismert Barbados-i énekesnő, Rihanna (31) nagy örömet szerzett rajongóinak. Új, Valentin napi fehérnemű kollekciójából ugyanis egy pikáns darabot magára öltve vonult végig a kifutón.

Az énekesnő smink tanácsot is ad

A pimasz öltözéket egyedi hajpánt és hosszú bársony kesztyűk egészítették ki. Riri – akinek vagyonát tavaly 160 millió fontra becsülték – a nézők szerint bámulatos összhatást nyújtott. És a szavak embere is, hiszen így nyilatkozott a Vogue-nak: „A fehérnemű valójában nem a női test kihasználásáról, hanem ünnepléséről szól.” A rajongók egyértelmű pozitív véleményét tükrözik a hozzászólások Insta-oldalán:„Fantasztikusan nézel ki” és „Tuti, hogy megveszem a kollekciód néhány darabját”. Lehet válogatni a body-k, az áttetsző melltartók és a szív alakú bugyik között. Jó hír a rajongóknak a darabok vevőbarát ára, ez a gyakorlatban 26 és 53 font körüli összeget ( durván nyolcezer és húszezer forint között) jelent.

fehernemu

Rihanna a New York-i divathéten bemutatott kollekciójában minden formájú nőre gondolt, egészen a plus size méretig. De az énekesnő sminktanácsokat is ad a legnagyobb videómegosztón. A pop ikon amúgy az egyik legkeresettebb előadó, 280 millió lemezét adták el a világon. Nem mellesleg kilenc Grammy-díjat nyert pályafutása során. A slágerkirálynő 2016. óta nem adott ki új albumot, de elkottyantotta magát, hogy idén piacra dob egyet. Komoly politikai feladata is van: 2018-ban kinevezték Barbados egyik nagykövetének: tiszteletbeli kulturális nagykövete és hivatalos turisztikai arca hazájának. S hogy milyennek látja saját magát? ” Egyszerű lánynak tartom magam, akinek ugyan más élete van, sokan imádják, nagy körülötte a felhajtás – de már régen rossz, ha ez meg tud változtatni valakit”.

Forrás

Halló, itt Hollywood!

Bruce Willis és a pohár feneke

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét