Bruce Willis és a pohár feneke

Noha az év végi ünnepeken már túl vagyunk, van aki megtoldotta a vidám napokat. A Die Hard filmek sztárját, a német-amerikai Golden Globe és Emmy-díjas színészt Bruce Willist kapták lencsevégre elég megalázó helyzetben: alig állt a lábán, s csak testőreinek köszönhette, hogy nem esett orra és el tudta hagyni az elegáns londoni klubot, ahol szemmel láthatóan igen jól érezte magát.

A Hollywood-i legenda jól a pohár fenekére nézett

Fogytak az italok rendesen, legurított néhány pohár sherry-t és más egyebet. A fotók tanúsága szerint a 63 éves sztár elegáns szerelésben, köldökig nyitott púder kék ingben parádézott.

bruce
Kép: SplashNews.com

A filmekből kemény fiúként ismert, elszánt arccal küzdő színész előbb kuncogott majd meglehetősen gyámoltalannak tűnt, amint elterült gépkocsija hátsó ülésén. Nem örült azonban az élénk érdeklődésnek, amit tántorgása vonzott és a nézelődőkről ki is fejtette véleményét: határozottan bemutatva középső ujjával. Az ötgyerekes családapa ezúttal nélkülözte Málta-i születésű fiatal felesége, Emma Heming társaságát, akit 2007-ben ismert meg egy edzőteremben és két évvel később feleségül is vett. Két lányuk született, a négyéves Evelyn Penn Willis és a hatéves Mabel Ray Willis. Első feleségétől, Demi Moore-tól – akivel tizenhárom évig éltek házasságban – három lánya született: Rumer (30), Scout (27) és Tallulah (24). Willis filmjei az észak-amerikai mozipénztáraknál közel három milliárd dollárt hoztak. Több mint hatvan filmben szerepelt, ezek között van például a Ponyvaregény, Az ötödik elem és a Hatodik érzék című alkotások. A sztárnak nemcsak alkohol hatása alatt, de általában is határozott véleménye van mindenről, beleértve saját kopaszságát is, amiről állítólag egyszer így nyilatkozott:„Férfiembernél az számít, van-e szíve, nem pedig az, hány szál szőr van a fején”.

De azért a vastag bankszámla is besegít, úgy-e, Mr. Willis?

Kapcsolódó

Bruce Willis lánya, a meztelen királynő (Felnőtt tartalom!)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük