Horoszkóp csak nőknek! – …. és esetleg nagyon kíváncsi férfiaknak….

Miért pont ezt ne tudná elárulni Rólad a horoszkópod? Biztos, hogy a mostani párod lesz az a szerencsés flótás, akit neked szántak az égiek? Ha a válaszod nem egyértelműen: igen, akkor érdemes beleolvasni a horoszkópodba! Kiderülhet, hogy miért vagy bizonytalan. Ha éppen párválasztás előtt állsz, segíthet, hogy merre keresgélj!

Tovább

Ez ütős! 12 csillagjegy 12 legnagyobb hazugsága! – Magadra ismersz?

Mindenkinek az életében volt már -és feltehetően lesz is- olyan szituáció, amikor hazudni kényszerült, vagy legalábbis úgy érezte, hogy linkelnie kell. Van akinek baromi nehezen megy és csak a “jó cél érdekében” él ezzel az eszközzel és vannak olyanok is, akiknek a “napi rutin része” a füllentés. Nézzük, mit mondanak a csillagok ezügyben rólunk!

Tovább

Horoszkóp a “neba-féléből”: van 6 csillagjegy, akik megálmodják a jövőjüket!

Biztosan neked is eszedbe jutott, milyen klassz lenne tudni, hogy mi történik! Ha befolyásolni nem is tudjuk, de azért nem érne készületlenül és a döntéseink meghozatalában is segítségre lehet (ne)! A jó hír, hogy a horoszkóp szerint 6 csillagjegy szülöttének esélye van rá. Te köztük vagy? Derítsd ki!

Tovább

Jól értjük? Varga Judit vasárnapi aranyköpése szerint csütörtök óta a Budapesti Multifunkcionális Aréna lelátóján dekkolt?

Elképesztő csatában, az utolsó másodpercekben szerzett Máthé Dominik-góllal 31-30-ra nyert a magyar férfi kézilabda-válogatott Portugália ellen, és megtartotta esélyét a továbbjutásra az Európa-bajnokság B csoportjában. A 13-i, csütörtöki megmérettetésünk sajna vereséggel zárult, amin teljes családjával részt vett Varga Judit igazságügyminiszter. Titulusából (is) fakadóan feltételezhető, hogy nem linkel, aminek a vasárnapi meccs utáni facebook-bejegyzése ad különös jelentőséget.

Tovább

Heti horoszkóp január 3. “hétnapjára” – A manóba! Nincs benne a top 10-ben ez a hét, de….!

A horoszkóp szerint 2022-ben nem ez lesz az “év hete”. Sem az időjárás sem a csillagok állása nem kedvez a csillagjegyek többségének. Ne essen senki kétségbe, már csak hét nap és vége…. Azért van más bíztató is: innen felfelé mutat a nyíl és még egy ötlet az átvészeléséhez: tegyen úgy, mint a macik, “aludja át -ha lehetősége nyílik rá- az idő javarészét.

Tovább

Orbán Viktor és a malac figyelmébe: “ne birkózz disznóval! Mind a ketten sárosak lesztek, de ő még élvezi is” (Bernard Shaw)

Orbán Viktor, aki nem mellesleg Magyarország miniszterelnöke fesztelen disznóvágás-műveletének harmadik bőre is lehúzva: közösségi oldalán ecsetelte, hogy mekkorát “ölt” a hétvégén. Műfajában ez esetben is párját ritkította, bár erre kizárólag “kerítésen belül” lehet baromi büszke.

Tovább

A Mága-lány heti rendszerességgel néz be Önhöz, ha a TV2-re kapcsol

Nem lehet egyszerű ismert ember lányának-fiának lenni, hiszen, ha felvetődik a neve a kormánytól nem túl messze álló csatorna műsortervében, mint talkshow-házigyerek, sokak fejében üt szöget a gondolat: persze, mert az apja-anyja….. Így esett ez Mága Jennifer esetében is, eddig nem hallottuk, hogy végig járta volna a “televíziózás szamárlétráját” és kitartó, sikerekben gazdag munkássága révén érdemelte ki a TV2 bizalmát.

Tovább

Orbán Viktor kezében pörzsölővel ismerős közegében fesztelenül “nagyon él”: disznót vág!

Laza kis szombati programjáról számolt be közösségi oldalán a magyar miniszterelnök. Orbán Viktor -csak úgy mint sokan e hazában- évi rendes disznóöléséről közölt “kedves” képet. Arcán nyugodt mosollyal konstatálja: ez ismerős közeg, itt otthon van. Kommentelőit ugyan megosztotta a farhát árstop bejelentése utáni nap országvezetői programja, de oda se neki, az elvakultak ezt is örömmel fogadták, oszt jó napot!

Tovább

A hógolyó előre halad, nem hátra! – Németh Szilárd pocakjában a lazac-vacsival “játszódott”

Muszáj teljesíteni a napi kirótt penzum-posztot, így nehéz kitalálni minden napra valami “érdekfeszítőt”. Így van ezzel Németh Szilárd oldalának kezelője is. Pénteken megszületett a nagy ötlet: valami emberközelit kéne kitenni, ami ellensúlyozza a farhát kontra lazac igencsak megosztó irományt.

Tovább

Dühöngő horoszkóp! 3 csillagjegy hölgyei, akiket nem érdemes magadra haragítanod!

Sokan azt gondolják, hogy csak a férfiak lehetnek agresszívek, pedig a hölgyek között is találunk néhányat, aki olyan dolgokra képes, hogy azt egy férfi el sem tudja képzelni. A horoszkóp most elárulja kik ők és szeretnénk bemutatni nektek 3 olyan csillagjegyet, amelynek női szülötteit nem érdemes bosszantani.

Tovább