Randihoroszkóp! – Mi kell a férfinak? Mi kell a nőnek? – Csillagjegyek üzenete

Az első találkozás mindent meghatározhat, így nem csoda, ha minden tanácsra szüksége van az erre készülőnek. De van egy érdekes hírünk valamennyi csillagjegy számára: nem csak az első, de a “többedik” találka is rejthet kihívásokat, így minden kezdő kapcsolatba éppen most belemenőnek és az ismerkedés elején tartónak hasznos, ha elolvassa, mit tartanak jó megoldásnak a csillagok, mit üzen a horoszkóp!

Tovább

Vegye, vigye! Itt az akciós Békemenet-túlélőcsomag! – Hab a tortán: mindez az Orbán-webshopban kapható!

Orbán ott segít, ahol tud, jelen esetben akciósan árulja az OV-s cuccokkal házaló webshopja a Békemenet-pakkot. Nem tudni, hogy az OV-s satyekok sikerén felbuzdulva nyújt-e segítő kezet a békemeteseknek a virtuális bolt, vagy fordítva, az új felvevőpiac reményében fogadták be az új akciós ajánlatot, esetleg egy és ugyanaz az érdekeltségi kör. Mindegy is, a lényeg: vegye, vigye!

Tovább

Horoszkóp a hétvégére, hogy tudj tervezni! – A Bikáknak kellemes lehetőségeket, Ikrek napjai a kedvük szerint alakul, a Vízöntőknek pedig…

A Bikák számára kellemes lehetőségeket rejt ez a hétvége, csak ne zárkózzanak el a világtól, a körforgástól. Az Ikrek napjai a kedvük szerint fognak telni, a Vízöntőknek pedig magukat kell előtérbe helyezni: ez a hétvége szóljon róluk. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Tovább

Németh Szilárd és az Agrárminisztérium csumija

Mostanság ritkábban tudósít Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője arról, hogy mit étkezik, helyette -ahogy az egy közszolgához illik- járja az országot, vadászati kiállítást látogat, békemenetre invitál, de pénteken azért csepegtetett kedvelőinek egy kis pöriszaftos beszámolót is.

Tovább

Egy fura horoszkóp, avagy: bűnbeesés – Így csinálják ezt a csillagjegyek

Az emberi természet velejárója a bűnbe esés, még akkor is ha csak kisebb, hétköznapi bűnökről van szó. Néha úgy követed el ezeket, hogy valójában észre sem veszed. A horoszkóp most felvillantja a sötétebb oldaladat, itt kiderül, milyen bűnt követnek el, milyen csábításnak engednek a csillagjegyek…

Tovább

Időjárás hóban, fagyban? Na jó, azért annyira nem lesz gáz!

Kedd éjszaka mérsékeltebb ÉNY-i légmozgás mellett az ország zöme fölött szakadozottá válhat a felhőzet késő őszi időjárás. Az északkeleti és a délnyugati, nyugati határvidék fölött várható zártabb felhőzet, illetve ott hajnalig van esélye szórványos zápor kialakulásának. Hajnalban, északnyugaton és a Nyugat-Dunántúlon várható többfelé eső, záporeső, miközben feltámad a szél.

Tovább

Orbánt szétszedték a kommentelői a “világ legjobb szakmunkásai nálunk vannak”-szövegéért

“Nagy szakmunkásvilág van Magyarországon” – kezdett bele Orbán Viktor mondandójába a közösségi oldalára posztolt klipjében, aminek a vére odáig fajult, hogy kijelentette: Magyarország jövője azon múlik, hogy lesznek-e világszínvonalú szakmunkásaink, sőt, a világ legjobb szakmunkásai nálunk kell legyenek….!

Tovább

Egy különleges horoszkóp, egyenesen az angyaloktól

Talán te is régóta cipelsz sérüléseket, fájdalmas sebeket magadban. Az angyalok szerint a múlt és a keserűség akadályoz a jelen és a jövőbeni céljaid megvalósításában. Most talán végleg megszabadulhatsz a múltban ért bánattól, megbocsáthatsz, így új és sokkal boldogabb életet kezdhetsz. A horoszkópból az is kiderül, melyik angyal segítségét kérheted ehhez.

Tovább

Bodrogi Gyula felbőszült és Kovács-szájízű válaszra ragadtatta magát – Brigitte Bardot nem gondolta, hogy Európa közepén “hátranyilazva” védik az állatokat

A “nekünk ne mondja meg senki!”-elv mentén “magyarosra” sikeredett felháborodás-dömpinget váltott ki Brigitte Bardot vadászoknak címzett üzenete. Bodrogi Gyula, Sági Szilárd és Csejtei Tamás, a Back II Black basszusgitárosa válaszolt a világsztárnak. Kovács Zoltán mindezért felelős közszolga biztosan elégedett a felhozatallal.

Tovább

Hétvégi szerelmi horoszkóp szingliknek és nem annyira azoknak! – Unalom? Na az nem várható!

Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat! Neked nincs más dolgod, mint nyitottan állni a veled történtek elé, próbáld meg előítéletektől mentesen fogadni az “új jövevényt”, hátha…. Ha párkapcsolatban virradt rád a szombat, hozzátok ki a legtöbbet az előttetek álló két napból.

Tovább

Az Orbán-Tiborcz házaspár -isti bizi!- hazajön! Na, nem most…. egyszer – A “gyere haza Ráhelka”-kormány-program működik?

Átmeneti időszakra költözött ki Tiborcz István és Orbán Ráhel Spanyolországba, de hosszú távon mindenképp Magyarországon képzelik el a jövőjüket. A vállalkozó arról nyilatkozott a Magyar Hangnak, hogy az ottani üzleti lehetőségei és a család-hiány miatt döntöttek az ideiglenes kiköltözés mellett.

Tovább