4 csillagjegy, akikre álomszerű téli időszak vár! – A mázlista 4., vagy az “ez nem jön be” 5. vagy?

A telet sokan nem szeretik, ugyanis ilyenkor didergősek, rövidek és szürkék a napok, röviden: hideg van, és sokkal hamarabb sötétedik. Legszívesebben átaludnánk ezt a 3-4 hónapot, na de hát nem vagyunk mackók, így persze ez nem lehetséges. Egyes csillagjegyek azonban jó, ha idejében felkészülnek a csodákra, hiszen egy fantasztikus tél vár rájuk. Ők aztán biztosan nem fognak szomorkodni!

Tovább

Fred, a nembináris bölény hozta ki a sodrából a Magyar Nemzetet – A független(nek nem mondható) médiahatóság lepattintotta őket

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsához fordult a Magyar Nemzet, mert egy nembináris karakter -maga Fred-  is szerepel a Ridley Jones című, óvodásoknak készült animációs sorozatban, ami a Netflixen fut – írja a Media1.

Tovább

“RIP Szujó gerinc”! – kikeltek magukból Orbán követői

Orbán Viktor sajtósai rém fontosnak tartják, hogy kerítésen belül híres- hírhedt emberek társaságában készült szelfik készüljenek a miniszterelnökről, amit aztán közösségi oldalán rendre közzétesznek. Olyan persze nincs, hogy “celebek sajtósa”, az összes delikvens -esetünkben Szujó Zoltán- saját jól felfogott érdekét szem előtt tartva, esetleg elalélva a megtiszteltetéstől bazsajog az országvezető mellett.

Tovább

Hétvégi horoszkóp november 27-28.: több csillagjegy életében is sorsdöntő lehet ez a 2 nap!

Van az úgy, hogy a csillagok állása a legtöbb csillagjegy szülötteinek életében fontos döntések meghozatalát sejteti. Pont ilyen az előttünk álló november 27-28-as is. Az alábbiakban összeszedtük, mire számíthatunk és a horoszkóp szerint miért is olyan fontos ez a 2 nap! Egyet azonban ne feledj: oltás és maszk!

Tovább

“Stop ostoba petíciók” – A Nerbot újra akcióban!

A Fidesz-fő-kommunikátor nem tanul, nem felejt, nem szorong – melyik betegség leírása is kísértetiesen ez? Bizonyíték is van az előbbi megállapításra: az aktuális “Stop…” petíció online változata pont olyan, ha nem gyengébb, mint a nemzeti konzultációkat kezelők voltak. A Nerbot újra akcióban….

Tovább

Így kezdte a napot Szijjártó fotósa! – Mert a háttérember is ember……

Az egy dolog, hogy Szijjártó Péter magyar külügyminiszter sportos alkat, ha esik, ha fúj, ha itthon van, ha elszólítja a haza, fut. De úgy tűnik, az alkalmazásában állók sem ússzák meg, a fotósának -vagy partnerének- munkaköri kötelessége, hogy hasonló érzelmek fűzzék a rohangáláshoz.

Tovább

Egy újabb fideszes politikai pedofil – Reméljük a Mikulás lerúgja a szánjáról!

A politika jobb oldalán egyre combosodik a politikai pedofília. Ez az ocsmányság talán akkor vette kezdetét, amikor Schmitt Pál egykori dicstelenül távozó köztársasági elnök és vívófenomén olimpiai melegítőben fotózkodott gyerekek társaságában egy óriásplakát kedvéért.

Tovább

Tragikus horoszkóp: 3 csillagjegyre nagyon rossz év végé vár, talán jövőre…

Hiába az év egyik legcsodásabb időszakára készül nagy izgalmakkal és várakozással a világ, a 2021-es esztendő vége sajnos nem ígérkezik mindenki számára örömtelinek és pozitívnak. Egyes csillagjegyeknek a 2022-es év előtt néhány nehézséggel szembe kell nézniük. Lássuk, hogy kikre vár még ebben az évben csalódás a csillagjegyek közül!

Tovább

1 kérdés, amire tudnod kell válaszolni a saját sikereid érdekében!

Nem hiszek a gyors javításokban, a gazdagodj meg gyorsan rendszerekben, vagy bármely más olyan ajánlatban, amely azonnali sikert garantál csupán egy kis erőfeszítésért cserébe. Azonban szeretem, ha az ember logikusan gondolkodik a cselekedetei előtt. Csupán egy egyszerű és jól feltett kérdés, rengeteget segíthet.

Tovább

Horoszkóp-szivárogtatás érkezett! – December a nagy döntések és nagy változások idejének ígérkezik!

Már csak 7-et kell aludni és itt a december, ami kicsiket-nagyokat egyaránt izgalommal tölt el. Az aprónép ajándékokról álmodozik, a felnőtteknek néha bevillan a takarítás, vásárlás, főzés, kit hívjunk meg, kihez menjünk látogatóba problémakör, de összegezve ez a csodák hava. Idén úgy tűnik a horoszkópból, hogy a nagy változásoké és a komoly döntéseké is elé majd minden csillagjegynél! Nézzük sorjában….

Tovább

Tűpontos személyiségteszt! Fontos üzenetet tartogat számodra a sors!

Ha elbizonytalanodtál, mert mostanság nem úgy reagálsz egy-egy történésre, nem úgy vágsz bele a problémák megoldásába, mint ahogy elvárod magadtól, érdemes egy lépést hátra lépned és kívülről ránézni, mi lehet a bibi. Az képen hat különböző jel található, mindegyik mást szimbolizál, és más üzenetet hordoz. Nézd meg őket alaposan, válaszd ki azt, amelyik a leginkább hat rád, és olvasd el, mit jelent döntésed!

Tovább

Schilling Árpád keresetlen szavai az új Mészárosnéhoz, doktor Várkonyihoz

Milyen őrült szerencse, hogy pont akkor került elő a hírolvasóból lett Mészáros Lőrinc feleség, Várkonyi Andrea írói vénája, amikor feleségközeli állapotba került! Így kihagyhatta, hogy kiadó után kajtasson, hogy elutasítsák az első kézirattal házaló szőkeséget, hogy hitelt kelljen felvennie, mert csak magánkiadásban tudná párszáz példányban könyvesboltban látni, ami a bögyét nyomta. Hiába no, a mázli (?) nagy viccmester!

Tovább