Connect with us

Bulvár

Itt egy izgalmas sült csirkecomb borsos-mustáros szószban

Megosztás

Alább megújul a csirkecombot borsos-mustáros szószban.

csirkecomb
Megosztás

Egy serpenyőben felforrósítjuk az olívaolajat és lepirítjuk a csirkecombot.

Kivesszük őket, és egy tűzálló tálba tesszük

A csirkecomb helyére a serpenyőbe felaprított hagymát és fokhagymát, illetve kakukkfűvet teszünk, és alacsony hőfokon 5 percig pároljuk, majd lepirítjuk.

Hozzáadjuk a bort, a mustárt, a csirkealaplevet, összekeverjük, felforraljuk, majd a szószt a csirkecombokra öntjük.

180 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és 45 perc alatt készre sütjük.

Kivesszük a sütőből, a szószhoz tejszínt adunk, összekeverjük, és 10 percre a sütőbe tesszük, majd tálaljuk.

(Forrás)

Ez is nagyon finom, megújított pipi-étel, kóstold meg!

Friss!

Szerző

2 of 2Next
Use your ← → (arrow) keys to browse