BulvárCsillagjegyek

Hétvégi csillag-üzenet: a manóba, itt az ősz! – Begubózás, beszélgetés, önvizsgálat…..

Hétvégi csillag-üzenet: a manóba, itt az ősz! - Begubózás, beszélgetés, önvizsgálat.....

Nem érdemes tragédiaként felfogni, hogy kicsit jobban fel kell öltözni, az élet szép, ha megtaláljuk, mit keressünk! Ezen a szeptemberi hétvégén bőven lesz idő magunkba nézni és rájönni a “hogyan továbbra”. Ebben segíthet a csillagok üzenete…..

Bika

A következő napokban könnyen hajba kaphattok a szeretteiddel, és egyesekkel kapcsolatban azt érzed, mélységes csalódást okoznak. Kétszer is gondold meg, mit mondasz vagy teszel, mert tovább ronthatsz a helyzeteden. Maradj higgadt, és ha valaki békejobbot nyújt neked, fogadd el. Nem kell, hogy egész hétvégén fasírtban legyetek!

Kos

Úgy érzed magad, mint Che Guevara, a forradalmár, aki elhatározta: a saját kezébe veszi az életét, és megváltoztatja azt, ami nem elégít ki. Azonban légy óvatos, nehogy úrrá legyen rajtad a túlzott lelkesedés, és olyan dolgokba is beleugorj, amelyeket nem gondoltál végig. A legjobb, ha lassú és biztos lépéseket teszel, hogy elérd, amit akarsz, így elkerülheted a buktatókat.

Ikrek

A sok nehézség és feszültség, amely jelenleg az életedben jelen van Ikrek, nem engedi sem a céljaid elérését, sem a kikapcsolódást. Mindez konfliktusokat és veszekedéseket fog okozni a körülötted lévőkkel, és nagyon kell vigyáznod, nehogy olyat tegyél vagy mondj, amelyek bántónak bizonyulnak azok számára, akiket szeretsz, és amelyeket később nehéz lesz visszavonni. Tehát tartsd kordában a dühödet!

Rák

Akár szingli vagy, akár párban élő, úgy érezheted: túlságosan rámenős. Az egyedülállókat túlontúl erőszakosan akarja valaki meghódítani, de még súrolja a romantikus szó határát. A párban élők életét is már-már erővel akarja felrázni a párjuk. Habár izgalmas kalandok várnak a Rákokra, sose féljenek nemet mondani, ha azt érzik jónak!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Ezt olvastad már? Érdemes! >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author