Ámor-ügyi csillagüzenet érkezett! Na jó, ősz van, de mi a helyzet a szerelem terén?

Azért, mert néhol fagypont közelében volt éjjel a hőmérséklet, még Ámor, a nagy varázsló nem szüntette be ténykedését! Lássuk, kinek mit üzenek a csillagok a 37. hétvégére?

Kos

Sokkal kiegyensúlyozottabb vagy, mint az elmúlt időszakban és ennek meg is van az eredménye a kapcsolataidban. Bár még mindig maradtak rendezetlen érzelmi ügyeid, ezeknek még a végére kell járnod, addig ne is indíts el új dolgokat. Ha párkapcsolatban élsz, és szeretnéd elnyerni a társad szeretetét, előbb meg kell határoznod, hogy te mit szeretnél ettől a kapcsolattól.

Bika

Csakis az őszinteség és a bizalom nyithat utat neked a szerelem és a boldogság felé. Nagyon fontos, hogy mindketten biztonságban érezhessétek magatokat, és még véletlenül se teremts olyan helyzetet, amikor a párod érzelmileg kiszolgáltatva érezheti magát. Az őszinte és mindent feltáró beszélgetések a kapcsolatotok épülését, és elfogadását hozhatja számotokra.

Ikrek

Ezen a hétvégén meglehetősen szélsőséges a hangulatod, folyamatosan csapongsz az elköteleződés és a függetlenség között. A környezeted meghökkenve figyeli szélsőséges érzelmi kitöréseidet, ezért félreértésekbe és konfliktusokba keveredhetsz. Ideje, hogy észre vedd: ezzel a viselkedéssel nem tud mit kezdeni a környezeted, segítségüket pedig támadásnak veszed. Bánj óvatosabban a szavakkal!

Rák

Kapcsolataidat az elfojtott vágyaidat és elvárásaidat tükrözik. Nem érdemes haragudni, ha nem azt látod, amit szeretnél. Viszont most sokat megtudhatsz magadról, amennyiben végre hajlandó vagy nyitni feléjük. Tisztázó, minden részletre kiterjedő beszélgetésekre, önkritikára lesz szükséged. Persze ehhez igencsak ki kell lépned a biztonságos komfortzónádból!

<<< Ezt se hagyd ki! >>>

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kövesse cikkeinket a Google Hírek-en!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse