BulvárEtető

Őszi kenyérleves “olaszul”

kenyérleves
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Lássuk be mi magyarok is jók vagyunk benne, de a különlegesen finom leves, mint amilyen a kenyérleves is, olasz műfaj. Ott italaiban értik igazán milyen az egyszerű mégis rafinált leves.

Mitől olasz, a tradíciótól és napfénytől

Az olaszok igazán értik a „mindentbele” levesek műfaját. Ez a toszkán kenyérleves, más néven ribollita egyszerű hozzávalói ellenére nagyszerű, ráadásul több napon át ehetjük, és egyre csak jobb lesz.

Hozzávalók

1 nagyobb fej hagyma

4 gerezd fokhagyma

1 kis kelkáposzta

3 répa

4 szál halványító zeller (szárzeller)

2x 400 g konzerv fehérbab

20 dkg száraz kenyér

25 g friss kakukkfű

olívaolaj

só bors

Így készül

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kíváncsi vagy? klikkelj a következő oldalra!

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author