Szabó Tünde egy bankfiókban nyitotta meg kampányirodáját

Az egykori nyíregyházi “ezüstös” úszólány, Szabó Tünde, aki örök második volt Egerszegi Krisztina mögött mára a sportirányítás első számú nagyasszonya.

A Magyar Úszó Szövetségből a lehető legjobbkor az állami sportvezetésbe katapultáló Szabó Tünde megszolgálta a Fidesz bizalmát, így elnyerte a lehetőséget, hogy szülőföldjén egyéni országgyűlési mandátumot szerezzen az állam és a párt nagyobb dicsőségére.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei 1-es számú választókerületben 2014-ben a botcsinálta “színművész” Petneházy Attila (Fidesz) mindössze 1700 szavazatkülönbséggel nyert a szocialista Jeszenszki András előtt.

A sportállamtitkár semmit nem bíz a véletlenre, egyre többször tűnik fel Nyíregyházán. Szombaton büszkén jelentette, hogy az Országzászló 7. szám alatt megnyitotta a kampányirodáját. Ami feltűnő érdekesség, hogy ezen a helyen korábban egy CIB bankfiók volt, amelyet tavaly tavasszal zárt be a pénzintézet.

dr. Szabó Tünde, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje az iroda megnyitásán elmondta: “Azt az utat szeretnénk folytatni, amelyen a Fidesz-KDNP korábban elindult. A célok között van a családok védelme, Magyarország függetlenségének és kereszténységének megvédése, a fejlesztések folytatása. Nyíregyháza is elindult azon az úton, hogy Kelet-Magyarország kulturális, gazdasági és egészségügyi központja legyen, s ezt a folyamatot erősítik majd a további fejlesztések is, hiszen a Modern Városok Program keretében 90 milliárd forint érkezik ide.”

A kedvező előjelek ellenére nem lesz könnyű dolga a sportállamtitkárnak, hiszen az MSZP-Párbeszéd jelöltje Csabai Lászlóné, aki 1994 és 2010 között volt Nyíregyháza polgármestere. Csabainé Rácz Judit hivatalosan 2010-ben nyugdíjba ment, ám most ismét aktiválták a szocialisták.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük