Szégyelljük már el magunkat!

Ocsmány szándékú plakátok között vezet évek óta a magyar ember útja… Valamennyi a „kormány” műve; aljas pártérdek szolgálatában, közpénz-milliárdokból. Mind bizonyítékul szolgálnak arra, hogy bűnszervezetben követték el a hűtlen kezelés cselekményét. Igaz – egyelőre – , elfér a többi gyalázatosság között.

Nézzük és gyönyörködjünk… Ne törődjünk azzal, hogy sok külföldi is jár közöttünk!

 

 

 

„Templom a természet: élő oszlopai / időnkint szavakat mormolnak összesúgva; /Jelképek erdején át visz az ember útja, / s a vendéget szemük barátként figyeli.”

Jelképek ezek a plakátok is, de nem olyanok, amilyenekről Baudelaire írt: ezek ellenségként merednek ránk, kiragadnak minket a valóságból, mocskos fantáziavilágba visznek, ahonnan nincs szabadulás…

Bárkinek az arcképével „kormányzati” negatív kampányt csinálni… No és persze Brüsszel meg az ENSZ – halálos ellenségeink…

Hogy az istenbe jut ilyesmi az „eszükbe”? Hogy merik? Ja, hogy gátlástalan gazemberek, akik náci üzemmódban működnek, régóta?

És egy ideje ők náciznak..!

Kapcsolódó

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

http://varosikurir.hu/jean-claude-junckernek-elege-van-a-gyuloletbol/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.