Széljegyzet Orbán „évértékelője” elé – Várunk a kisfiúra, aki elkiáltja magát

A nyilas mintájú Soros-plakátok óta ez volt Orbánia legaljasabb, legocsmányabb éve – bár ide vehetjük az egész covidos időszakot is, amelynek, dacára a hivatalos hallgatásnak, még nincs vége. De azt bizton, bármit is mond az évértékelőn, kijelenthetjük: ha ezeken a maffiózókon múlik, a következő év még ocsmányabb lesz.

Elegendő csak az évenként kitüntetett antiszemitákra gondolni

Tizenharmadik éve élünk folytonos – „zéró tolerancia hazugságával” súlyosbított – zsidózás közepette. Elegendő csak az évenként kitüntetett antiszemitákra gondolni – ha már az állami hecckampányok végtelenített sorára nem akarunk. Tizenhárom éve élünk föl-fölhorgadó cigányozás közepette; tizenhárom éve nem emelték a családi pótlékot, nehogy a lusta cigányoknak is jusson valami. Hosszú ideje megy az uszító migráncsozás, amely jó ideje kiegészült a pártállami buzizással. Tizenharmadik éve annak, hogy amagyarembereket az orbáni „közmédia” és terrormédia-birodalom „tájékoztatja” félre.

A „hazaáruló ellenzék, a dollárbaloldal a felelős”

Tizenharmadik éve, hogy a „szociálpolitika” nem törődik a legelesettebbekkel inkább sértegeti őket. Ugyanennyi ideje tart az állami egészségügy és az állami oktatás módszeres lezüllesztése, szétverése.

Tizenharmadik éve halljuk minden nap, hogy minden bajunkért a hazaáruló ellenzék – mostanában dollárbaloldal – a felelős. Különösen „igaz” ez napjainkban a pedagógusok béremelésére, amelyet a baloldal Brüsszelben is minden módon akadályozni, megcsáklyázni igyekszik.

Tizenharmadik éve élünk abszurd világban, amelyben a Vezér stadiont építtetett a háza elé; amelyben Hatvanpusztán a dácsa felépült, és amelyben a fogadott család tagjai gátlástalanul fosztogatják a közvagyont, az országot. Ugyanennyi ideje nézi mindezt a társadalom ép erkölcsű, ép értelmű része is, tehetetlenül: a fékek és ellensúlyok rendszerét a NER régen lerombolta.

És nemzeti inzultációkkal hülyítik és uszítják híveiket

Tizenharmadik éve dölyfösködik a „parlamentben” az egész NER legeszelősebb gyűlölködője. Túlságosan is régóta élünk a NER képtelenül hazug, gátlástalan világában. Ezt a világot a hihetetlenül primitív, ám éppen elképesztő bornírtságával „sikeres” propaganda, uszítás uralja – már ha „sikernek” tekinthető, hogy a társadalmat szétzilalták: egymással ellenséges, kommunikálni is képtelen részekre osztották.

Lesz tehát Orbánnak miről hadoválnia, mivel hencegnie; nemzetközi sajtótájékoztatón is riszálhatja magát, mint Pomádé király új ruhájában.

Mi pedig nem kiáltunk föl, hogy a király meztelen – várunk a kisfiúra. Vagy talán nem is várunk már semmire: megszoktuk ezt a morbid világot.