Connect with us

Bulvár

Szentkirályi Alexandra lelépése óta először a felesleges 4. szerepében

Szentkirályi Alexandra lelépése óta először a felesleges 4. szerepében John Malkovich árnyékában
Megosztás

Szentkirályi Alexandra a választási kampányban naponta többször jelentkezett be egy-egy Karácsony Gergelyt lejáratni próbáló poszttal, majd miután a „nagy nap” előtt kivonták -megtette kötelességét és elhúzhatott- őt az egyenletből, visszavonult a nyilvánosság elől. Egészen mostanáig…

Nem főszerep, az tuti….

Biztosan mindannyian voltunk már olyan szituban, amikor „ötödik keréknek” éreztük magunkat. Ilyen esetben az ember fia-lánya igyekszik minél előbb lelépni a minden résztvevőnek kellemetlen helyzetből. Nem úgy Szentkirályi Alexandra!

„Nagy megtiszteltetés volt számunkra, hogy John Malkovich partnerével együtt felkereste múzeumunkat, és főigazgatónk, Baán László vezetésével megtekintette képtárunk remekműveit.”

-büszkélkedett a Szépművészeti Múzeum szombaton közösségi oldalán. A fotók tanulsága szerint a főigazgató főigazgatta a művészt és partnerét a vizit alkalmával.

Kisvártatva….

Vasárnap újabb bejegyzés és fotó került ki az oldalra:

Újabb képek gyönyörű múzeumunkról, a John Malkovich vizit alkalmából, ahová a színművész Szentkirályi Alexandrával érkezett.

Nézzék csak: Önök szerint mit árul el a testbeszéd?

fotó: facebook

…és itt?

Az amerikai színész a Magyar Nemzeti Galériába is ellátogatott a múzeum Instagram-oldala szerint, ahol Ferenczy Károly, Rippl-Rónai József, Csontváry Kosztka Tivadar és Benczúr Gyula alkotásai tetszettek legjobban a műkedvelő és műértő Malkovichnak. Szántó András fényképén John Malkovich Bellák Gábor művészettörténésszel látható. Ha jobban megnézzük a képet, mintha Szentkirályi ide is elkísérte volna a színészt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Magyar Nemzeti Galéria (@nemzetigaleria) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó

Szerző