Szilveszteri humor-bonbon Hadházy Ákos elővezetésében

Hadházy Ákos független lépviselőt általában nem a humoráért szeretjük, vagy nem szeretjük (nem kívánt rész törlendő). Szilveszter közeledtével azonban a képviselő is igyekszik a dolgok humoros, na jó, ironikus oldalát szemlélni, de persze a saját árnyékát ő sem lápheti át. 

Papcsák “Elszámoltató” Ferenc

Emlékeznek még Papcsák “Elszámoltató” Ferencre, fideszes képviselőre, majd országgyűlési képviselőre?

– kezdi közösségi oldalának legutóbbi bejegyzését a politikus, majd ezzel folytatja:

Így év végén van idő az olyan viccekkel is foglalkozni, miszerint ez a fideszes antikorrupciós hős, most már BUDAPESTI ügyvédként dolgozik a SÜMEGI fideszes önkormányzatnak. Nem keres vele rosszul, a sümegi ellenzéktől kapott dokumentumok szerint csak a karantén alatt a sümegi polgármester a teljhatalmával visszaélve kiutalt tízmilliót a szolgálataiért.

Ez persze egy jó ügyvéd esetében még nem is kirívóan magas összeg. Ha azonban tudjuk, hogy a sümegi közbeszerzéseket még a fideszes Közbeszerzési Döntőbizottság is sorozatban kaszálja el, akkor tényleg vicces a nagy vonzalom a több száz kilométerrel odébb székelő ügyvédi irodához. Ha azt is tudjuk, hogy magán perekben is ő védi a polgármestert és feleségét, akkor pláne.

Elnézést, hogy szilveszter közeledtével sem tudok jobb vicceket mesélni. Azt remélem, nem a humorommal van a baj, hanem hogy olyan sok a mocsok, amit be kell mutatni.

Így köszönt mindenkit a Papcsák ügyvédi iroda

E sorok írásakor egy negyedszázad, 25 év telt el a Papcsák Ügyvédi Iroda alapítása óta, így bizton kijelenthetjük, hogy pályafutásunk során széleskörű szakértelemre tettünk szert. Az így megszerzett tapasztalat alapján valljuk, hogy biztos alappal rendelkezünk a magas színvonalú ügyvédi feladatok elvégzéséhez. Irodánk Budapest szívében, a Parlament közelében található, mely belső környezet megfelelő teret nyújt az eredményes, és szakszerű munkavégzéshez.

Kapcsolódó

 

hadházy

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük