Szomszédok-zanza – 5 perc 39 másodperc

Ha nem is ürültek ki az utcák, mint a Belfegor aktuális részeinek bemutatásakor, de rengetegen követték hétről hétre a Szomszédok teleregényt. 

Szomszédok-zanza

Az ivassalkapcsolatosproblemak jóvoltából most alig több, mint 5 percben kaphat a kedves olvasó-néző képet a 80-as, 90-es évek Magyarországának életéből.

Anno….

Az első rész próbaadását 1987. május 7-én, amíg az utolsó 331. fejezetét 1999. december 30-án tűzte műsorra az akkori MTV.
Cselekménye a gazdagréti lakótelep egyik panelházában élő emberek, családok és ismerőseiknek, rokonságuknak mindennapjait, életét meséli el, apró-cseprő gondjaikat, mindennapi problémáikat, a kor jellemző helyzeteit, történéseit dolgozza fel 30 perces epizódokban. Három család története indul el.

Vágásiék − fiatal tanárnő−nyomdász pár − rokonuktól, Janka nénitől költöznek új lakásba. Takácsék − nyugdíjas házaspár − házát az M0 autópálya építése miatt szanálják. Velük költözik Alma, az unokájuk is. Magenheimék − orvos−kozmetikus házaspár − sokéves albérlet és spórolás után jutnak végre rendes lakáshoz. A három család egy új lakótelepi ház egyazon emeletére költözik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük