Mészáros, akit köztudottan az asztal körül kergettek kiskorában, ha ……

Nagy dolog ez Mészáros Lőrinc életében! Luxusjacht motorja dübörög alig hallhatóan, míg a munkában megfáradt oligarcha a fedélzeten múlatja kevéske szabadidejét. Ez a nap is elérkezett! Megdolgozott és teszi ezt folyamatosan érte. Nem kevés, amit cserébe adott.

A hajót egy hétre 35 millió forintért lehet kibérelni

Az olaszországi Porto di Ischia-i kikötőben, egy Lady M nevű jacht fedélzetén kapta lencsevégre Mészáros Lőrincet a Mérce olvasója.

A kikötőben sétáltunk, láttuk hogy a szokásos jachtok között van egy még nagyobb. Álltak előtte jó páran, nézelődők meg egy pár fős személyzet. Azt hittük valami Beyoncé-kaliberű celeb, közelebb mentünk, és láttuk, hogy ott ül a „pénztáros”. Lefotóztam, takargatta magát, aztán dühödten lekiabált nekünk, hogy ne fotózzunk

A hajót egy hétre 35 millió forintért lehet kibérelni

egy szakportál szerint. A Lady M nevű hajót három szóval jellemzi: luxus, komfort, hírnév. A hajón van jacuzzi, gourmet konyha és egy pazar étkező is, összesen 10 főt tud elszállásolni 5 kabinban. Hozzátették, a hajó a jólétet és a kényelmet testesíti meg, stílusát az A Wall Street farkasa című film vizuális világához hasonlították.

Az olasz Benetti által gyártott 42 méteres jachton hétfős személyzet szolgál, a szalonban 3D-s tévé is van, illetve külön díszterem is helyet kapott.

(forrás: hirtv.hu)

Segítsünk szegény Mészáros-Tiborczné duónak, hátha nem tudnak “izlandiul”!

Mészáros Lőrinc gázszerelőként 95 ezer évig dolgozhatott volna a tavalyi keresetéért

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük