Városi kurír
A napi fontos.

Segítsünk szegény Mészáros-Tiborczné duónak, hátha nem tudnak “izlandiul”!

0 46

Mintha kifejezetten  Mészáros-Tiborczné párosnak szólna az a hirdetés, ami az izlandi sajtóban látott napvilágot. Segítő szándékunk jeleként itt hívjuk fel a figyelmét a Mészáros Lőrinc-Tiborczné Orbán Ráhel tandemnek, hátha nem írnak és olvasnak igazán flottul  izlandiul.

[mnky_ads id=”10551″]

Pénzünk befektetésére ajánljuk

Eladó sziget a láthatáron! Cakk und pakk bekebelezhető! A Vigur a Ísafjarðardjúp fjord közelében fekszik, jó időjárási viszonyok között 10 perc alatt érhető el motorcsónakkal a ‘szárazföldről’ (hiszen Izland maga is sziget). Áram van a szigeten, ahol összesen 700 négyzetméternyi ingatlan van, ebből 200 négyzetméter lakóingatlan – talált rá a kitűnő ajánlatra a 444.hu.

[mnky_ads id=”10552″]

Vigur szigetén található az ország egyik legismertebb szélmalma, és egy viktoriánus stílusú lakóház is, de ezek az izlandi nemzeti múzeum tulajdonát képezik. Ez persze nem jelenthet gondot a Golgota

“adod – nem adom, akkor szakítok”

– játékon edződött kormányközelieknek. Majd megígérik, hogy minden marad a régiben, aztán…… jó napot!

A szigeten évi 10 ezer turista fordul meg, így azokat is várják, akik a vendéglátásba fektetnének be. Van egy kávézó, egy szuvenírbolt, egy étkező és egy tíz szobás szálló is Viguron. Ez persze bővíthető valami nemzeti cuccal, ahol magyar letelepedési kötvényeket lehetne árusítani Ráhel-féle kistatyóban by Hungary.

A 45 hektáros sziget eddig is magántulajdonban volt, az eddigi tulajai 25 éve birtokolták a szigetet, mezőgazdasági munkák mellett a turizmusban utaztak. Számos bárány is él a szigeten, ők is benne vannak a csomagban, ahogy a halászati jogok is. Hajóflotta is jár a szigethez, többek között az egyik legrégebbi, még működő halászhajó Izlandon, még a 1800-as évek elejéről.

Az ingatlanközvetítő oldalon nem szerepelt ár, ajánlatokat várnak ugyanis a szigetre, de a helyi sajtó beszámolói szerint 300 ezer izlandi korona, azaz 2,4 millió euró (mintegy 770 millió forint) alatti áron biztos nem fogják eladni. (IcelandMagGrapevine)

[mnky_ads id=”10553″]

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ