Sorting by

×

Teljes a homály az egyik “fő-végrehajtó” letartóztatása körül – Mi lehet- és van-e bűne?

Rendőrök vitték el magyar a bírósági végrehajtók egyik vezetőjét. Információink szerint eljárás indult a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar (MBVK) egyik magas beosztású vezetője ellen, akinek állítólag elrendelték a letartóztatását is. Az illetőt többször is próbáltuk elérni, de a telefonja ki van kapcsolva. Írta meg a Bilkk

Reptéri akció

„A repülőtérről vitték el a rendőrség munkatársai a Dubajba utazni akaró végrehajtói kari vezetőt, valamint a szintén végrehajtóként dolgozó feleségét”

– jelezték Blikknek egyes  forrásai, hozzátéve: a férfi letartóztatásba kerülhetett, míg nejével szemben – értesüléseik szerint – bűnügyi felügyeletet rendeltek el, vagyis az otthonukban tartózkodhat. Az illetőt hiába  próbálta a portál elérni a pénteken ki volt kapcsolva a telefonja.

Mindezek alapján megkeresést küldtek a Központi Nyomozó Főügyészségre. szerették volna megtudni, mi történt pontosan, de az üggyel kapcsolatos kérdésekre a következő választ érkezett:

„Kérdéseire tájékoztatás nem adható.”

Arra az újabb kérdésre, hogy van-e egyáltalán ilyen ügy, azt a választ kaptuk, hogy ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánják-olvasható a portálon.

Ilyen válaszok akkor szoktak jönni hivatalos szervektől, mikor nagy a baj…

Más forrásból annyit sikerült kideríteni, hogy a budapesti végrehajtók körében gyorsan terjedt a hír az információk szerint egy hete történt letartóztatásról, és most hivatalos kötlevelet várnak az ügyben.

Amennyiben konkrétabb információk jutnak a birtokunkba, közöljük azokat- fejeződik be a Blikk rövid cikke.

Városi Kurír friss!

végrehajtó

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.