Tüttő Kata: dolgos éve lesz a felügyelőbizottságnak!

Ez a bejegyzés olyan, mint az utószilveszteri bólé: van benne minden amitől az ember a fejét fogja, már aznap este – kezdte bejegyzését Tüttő Kata, Budapest városüzemeltetéséért felelős főpolgármester-helyettese.

Jól teltek az ünnepek, de azért egy kicsit csalódott is voltam,

hiszen nem érkezett meg a fa alá az a várva várt 11 milliós tanulmány, ami az FKF indonéziai terjeszkedését vizsgálta volna és decemberben el is kellett volna készülnie. Lassan kezd olyan rossz érzésem támadni, hogy sosem tudom meg mi minden várhatna ott ránk.

Az meg sajnos kiderült,

hogy az előző FKF vezető úgy kötött szerződést a ‘Mészáros uradalomhoz’ tartozó céggel a veszélyes hulladéknak minősülő 20.000 tonna pernye szállítására, hogy közben arra a cégnek nem is volt engedélye, apróság.

Azt meg, hogy egy éven belül kétszer hogyan lehetett megvenni ugyanazokat a célgépeket, amiket elsőre nem találtak megfelelőnek, de másodszorra igen, még mindig nem értem, de talán a nemsokára lezáruló belső ellenőrzési vizsgálat érthetővé teszi. (én az örök optimista).

Azért a kedvencem mégis a Főkert által befogadott számla,

amit a poszt illusztrálására használtam. Na ebből a számlából született minden évben több is. A nyilvántartás alapján nettó 6 millióról minden évben. Ezeket a fidesz budaörsi elnökének cége állította ki (kézzel! óriási) , elvileg a budapestiek parkhasználati szokásait vizsgálta. Itt is dolgos éve lesz a felügyelőbizottságnak.

A hab a tortán,

hogy december 31-én a közbeszerzési döntőbizottság ‘elkaszálta’ a gyógyfürdők még október 10-én indított 200 milliós médiavásárlási közbeszerzését, mert úgy adta meg a cég az értékelési szempontokat, hogy minél drágább ajánlatot adott valaki, annál több pontot kapott. Mondjuk ezért hálás vagyok, mert egy csöppet sem örültem, hogy folyamatban van egy ilyen beszerzés.

És akkor még a Főtávról nem is írtam, de sok lenne az mára…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük