Új hónap, új egészséghoroszkóp

A február nagy kérdése, hogy kijön, vagy nem jön ki, mármint a medve a barlangjából, de erre a kérsdésre gyorsan megjön a válasz. Az egészséghoroszkóp  viszont azt is megmondja mi várható egészségfronton a ma induló hónapban.

Kos

Fantasztikus formában leszel februárban. Annyira életvidám és aktív leszel, hogy semmilyen betegség sem lesz képes levenni téged a lábadról. Egyszerűen időd sem lenne rá, hiszen rengeteg programot terveztél magadnak, amelyekhez a fittség elengedhetetlen lesz. Egyszerűen nem hiszel abban, hogy most képes lenne bármi is ágynak dönteni. A hited pedig olyan erős, hogy ez így is lesz! Ennek ellenére segítsd a „sorsot” és kerüld a tömeget és hordjál maszkot!

Bika

Fontos, hogy végre megtaláld az arany középutat, mert az elmúlt időszakban hajlamos voltál túlhajszolni magad. Tudod jól, hogy ez az egészséged kárára mehet. Ha te nem vagy hajlandó lassítani, akkor a szervezeted fog neked megálljt parancsolni egy betegség segítségével és kötelező pihenésre kényszeríteni téged. Ha ezt el akarod kerülni, akkor ideje lassítani.

Ikrek

Bár több dologgal is foglalkozol egyszerre, mégis jó erőben vagy. A februárban nem fog rajtad semmilyen betegség, de ezért teszel is. Nem tudsz megülni a fenekeden, és ha végeztél a munkával, már irányt is veszel az edzőterem vagy a futópálya felé. Nagy igényed van most a testmozgásra, ami nem csak a fizikumodnak, de a szellemednek is jót tesz, nem beszélve arról, hogy a betegségeknek is jobban ellen tudsz állni általa.

A hónap csúcsán!

Rák

Rengeteg munkát veszel a nyakadba és képtelen vagy pihenni, pedig ez a túlhajtott életmód előbb-utóbb megbosszulja magát és ezt te is jól tudod. A kényszerpihenőt sosem viseled jól, azonban nem sokat teszel annak érdekében, hogy ezt megelőzd. Ismerd fel a határaid és lazíts egy kicsit. Nagyon jó megérzésekkel rendelkezel, figyelj hát oda a bensőd jelzéseire is. Vannak időszakok, amikor az a legfontosabb, hogy magadra összpontosíts. Ez pont egy olyan időszak lesz.

Oroszlán

Egyik pillanatban túlhajszolod magad, a másikban pedig túlzott lustaságra vagy hajlamos. Meg kell találnod az egyensúlyt, mert ezek közül egyik sem kedvez az egészségednek. Ezek az ingadozások nagyban befolyásolják a hangulatodat is, amit a környezeted nem visel valami könnyen. Előzd meg ezeket a nagy hullámvölgyeket. Sportolj és lazíts rendszeresen, de ne vidd egyiket sem túlzásba. Ha az segít, készíts magadnak egy tervet minden hétre.

Szűz

Perfekcionista éned nem hagy nyugton egy percre sem. Beleveted magad a munkába, és amikor hazaérsz, otthon sem pihensz, hanem próbálsz mindent tisztán és rendben tartani. Olyan szinten túlhajszolod magad, hogy este a fáradtságtól zuhansz az ágyba. Ez hamarosan egy olyan betegség formájában fog kiütközni, ami az ágyhoz fog szegezni, mivel a szervezeted elveszi azt a pihenést, amit önszántadból nem adsz meg neki. Fontos, hogy megtaláld az egyensúlyt, ha el akarod kerülni a hullámokban rád törő ‘kényszerszabadságokat- figyelmeztet az egészséghoroszkóp.

Mérleg

Érzelmileg nagyon hullámzó hónapnak nézel elébe, amely befolyással lehet a fizikai állapotodra is. Csillagjegyed révén mindig az egyensúlyra törekszel, de ezt most valahogy nem sikerül kellőképpen teljesítened. A torkod és a veséd jelezhet, hogy valamit nem jól csinálsz és szentelj megfelelő figyelmet nekik, és ha úgy érzed, hogy ideje leállni, pihenj egy kicsit. Ha a sportban lelsz megnyugvást, az is rendben van, de itt is lényeges szempont, hogy ne erőltesd meg magad, inkább élvezettel végezd azt.

Skorpió

Téged sokkal inkább lelki problémák fognak gyötörni, semmint fizikai tünetek. Annak ellenére, hogy nem igazán szereted kifecsegni a bajodat, most mégis jobb lesz, ha felkeresed egy bizalmasodat és elmondod neki, hogy mi bánt. Lehet, hogy együtt találtok rá megoldást, de ha nem is így lenne, akkor is meg fogsz könnyebbülni, hiszen kiadhattad magadból. Ha semmi áron sem akarsz elő szóban megnyílni másoknak, akkor legalább ragadj egy tollat vagy a billentyűzetet és írd ki magadból, mert belülről felőröl.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse