Vajna Timi bejelentette: indul a (férj)vadász-szezon

A Városi Kurír eddig mértéktartó, tiszteletteljes módon foglalkozott Vajna András  halálával és özvegye sorsával, aki azonban a napokban megmutatta a lehető leggusztustalanabb arcát és ez már nekünk is sok, no meg sokk.

Egy hímtaggal a fellegek felé

Mindenki Timikéje a maga kb. 65-ös IQ-jának köszönhetően kimondja, amit gondol. Egy elcsépelt és hazug közhellyel élve “Vajna teste szinte még ki sem hűlt”, Timi már azon töri a fejét ki legyen a következő pénzeszsák.

Ő az a nő, aki egykor a semmiből Damu Roland (ki emlékszik ma már a névre) hímtagján kapaszkodott fel az ismertségbe. Kicsit később, amikor már biztosan állt a lábán a “jobb társaságokban”, azt a férfit, akinek az oldalán belibbent oda, börtönbe juttatta, akár igazak voltak vádjai, akár nem, talált, elsüllyedt. A színészről azóta sem hallani, pedig emberi hibái ellenére például szinkronszínésznek kiváló volt.

Ne vitassuk el, tudhat ez a lány valamit

A szakítást követően néhány lepedővel később Timire rálelt az igaz szerelem, méghozzá a már meglehetősen koros Andy Vajna személyében. A világhírű producer addig is szinte bárkit megkaphatott, nyüzsögtek körülötte a gyönyörű és tehetséges nők, ám neki Timi kellett Koh-i Noornak. Talán élvezte, hogy jócskán van mit alakítani rajta, neki aztán bármit mutatott is, az maga volt a VILÁG.

A két ember lassan belakta egymást, a nő élvezte a csillogást, az öreg milliárdos pedig ahogy lenni szokott azt, hogy mindent megadhatott ennek a bombázónak és, hogy úgy mutogathatta világszerte, mint más a cicáját. (Hagyjuk az olcsó utalást arra, hogy a nej magángéppel röptette a beteg cicáját a tengeren túlra.)

Minden mókának vége szakad egyszer

Ám jött a nagy játékmester és magához szólította Andyt, akinek a neje ezen az utolsó órán sem lehetett mellette, mert akkor éppen valami luxusbulin építgette magát az USA-ban.

A halál a nagy rendezők zsenialitásával fordít olykor tragédiát vígjátékká és fordítva, ez utóbbi történt most is, legalábbis, ha hinni lehet az olykor fedetlen seggel a napon pózoló,

timi
instagram

olykor kisírt szemmel rinyáló, kapkodó, kisemmizett szerepben tetszelgő nőnek. Timi oh, jaj(!) jelenleg kénytelen szaros néhány milliós fizetésből nyomorogni, miközben már a luxus autóját árulja és teljes személyzetével együtt ki kell költözniük a bérelt csodavillából is.

Nyugiság van, a könnyek mögött már felcsillan egy boldog jövő

Tehát, ahogy legutóbbi szedett-vedett nyilatkozatából kiszemezhető, amint hozzájut az örökségéhez, irány az USA és kezdődhet az újabb férjvadászat. Timike saját szavaival élve csak attól tart:

“Félek, hogy egy csóróba, például zenészbe esek bele.”

Ahogy eddigi életét végig pásztázzuk, nyugodt lélekkel állíthatjuk, alaptalan a félelme. Csak higgyen magában, és mindabban, amit szülővárosától, Miskolctól Hollywoodig elsajátított és megy majd minden. A csórók se’ okoznak gondot, hiszen soha nem tud velük közös halmazt képezni.

Na ugye! Semmi baj, lehet tölteni a fegyvert és indulhat a férjvadászat 2.0.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük