Vidnyánszky micsoda erőkről, külföldi barátokról maszatol ahelyett, hogy úrrá lenne ovis sértődöttségén

Úgy tűnik, Vidnyánszky Attila nem tudja feldolgozni, hogy a szakma és a közvélemény is ellenáll hagymázas elképzeléseinek. Azt meg különösen nem, -ha egyáltalán gondol rá- hogy Orbán kezében Ő csak egy marionett-báb, akit használ, amíg akar, aztán….

Azok a fránya “bizonyos erők”

A kuratórium frissen kinevezett elnöke szerint bizonyos erők állnak a háttérben, hogy megakadályozzák a párbeszédet az új vezetés és a Színművészeti Egyetem között.

444.hu szúrta ki, hogy Vidnyánszky Attila a HírTV-ben reagált az elmúlt napok eseményire, hogy a színműs diákok elbarikádozták magukat az épületben, hogy az új vezetés ne léphessen be.

“Micsoda erők állnak a háttérben, amik megakadályozzák azt, hogy bárminemű párbeszéd, bárminemű nyitás megtörténjen!”

– mondta a rendező, majd mikor rákérdeztek, hogy milyen erőkről van szó, a következőket válaszolta:

“Félelmetes erők. Rá kell nézni, ez egy hadsereg, amely az interneten leledzik, ez egy nemzetközi csapat. Színházi kollégáim jeleznek külföldről, hogy már megkapták az információt. Természetesen egy bizonyos forrásból kapják meg. Egyszerűen fájdalmas.”

Ki az eszköz?

A kuratórium elnöke azt is hozzátette, hogy itt már rég nem az egyetem jövőjéről van szó, hanem kormánybuktatási érdekek állnak a háttérben. Szerinte a hallgatók csak eszközök ebben a törekvésben.

Péterfy-Novák Éva írónő közösségi oldalán így fogalmazott:

“Micsoda sunyiskodás az, hogy “kollégáim jeleztek” külföldről??? Kedves Vidnyánszky Attila, egy felnőtt, felelős pozícióban lévő ember nem maszatol.

Egy felnőtt, felelős pozícióban lévő ember kiáll, és azt mondja X. Y. kollégám most hívott, íme a bizonyíték arra, hogy…

de így, maszatolva, sejtetve, ez nagyon ciki. Nagyon ciki. Tessék szépen feldolgozni a megbántottságot, tessék szépen a sértett kisfiúból, a duzzogó napközisből felnőtt emberré válni, nem maszatolni, nem pletyka szinten sejtetni, hanem kimondani. Mármint, ha van mit.”

Amint új fejlemény lesz az ügyben, megírjuk, addig is nézzen körül “Kerítésen innen”  rovatunkban.

téveszméi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük