Sadek is zaklatott a gyugyháti faluban, a sok feljegyzett hitel miatt, amit összeszedett a kisbolt kockásfüzetében. Hiába, a napi felesek, meg az egy sör emelte a tétet.Zaklatott még a jobbikos haverja is, de nem csak a számvevőszék sújtása miatt, hanem fogyatkozó támogatóik száma miatt is, meg azért, hogy már pártja sem a régi.

Sári, a nagy mellű dzsungel celeb is ideges, mert egyik társa megkérdezte tőle a felvételi szünetben, hogy kiköpöd, vagy lenyeled picinyem. Akármerre nézek, zaklatás, zaklatás hátán. A kormány ellenzéke is fusztrált, mindenki szakítani akar valami pozitivat majd 2018-ból, ezért a furmányos taktikázás nyakra, főre. Zaklat itt már mindenki mindenkit.

Tanár úr felfüggesztve, kigyúrt lovas színész elhagyva, a kardélre hányt, disznóvágásra ocsmányul lezüllesztett amerikai magyar milliárdos szerint a magyar kormány kudarcot vallott. Van tehát bőven aggódni valója mindenkinek. Lajcsi tudja a frankót Jimmy halálával kapcsolatban és Alekosz is megmondta a tutit Baukóról. Zaklatják egymást rendesen.

„A mindenkit kioktató politikai stílust be kellene fejezni” – üzenték a szocialisták az Együttnek, miközben három férfi pincébe zárta és durván bántalmazta női alkalmazottját Győrben és egyre többen adják vissza zaklatási ügyek miatt a korábban kapott díjaikat. Ilyen ez az esztendő. Zaklatott hónapok vannak mögöttünk. És mi várható?

A kormányfő egyre izgatottabb lesz

Kinek adja át posztját, ha megint nyer, éjszakánként hánykolódik emiatt, belátom, nem könnyű a döntés. Közben egyre távolabb kerül egykori önmagától. Jakupcseket súlya miatt továbbra is vegzálják majd, míg Németh Szilárd már végképp nem tudja a jövőben zakóját összegombolni. Európát meg az illiberálisok előbb utóbb kiközösítik.

Zaklatott itt már mindenki. Nem létező tervre mondanak nemet a parlamentben együtt a kormánypárti és a jobbikos képviselők. Nyugtalanok már a postások is, mert az Erzsébet-utalványok kézbesítéséért idén külön juttatás nem jár. De a tőlünk távoli Észak-Korea miatt is van mit idegeskedni az ember fiának, mivel már nem csak nukleáris téren fejlesztenek, hanem biológiai fegyverarzenáljukat is bővítik!

Zaklatott világ mindenütt, legfőképpen idehaza az, ami bennünket leginkább érint. Egy XIII. kerületi, Turóc utcai romos épületben holtan találtak egy 43 éves nőt tegnap, akiről már megállapították, hogy agyonverték. De vannak, akik azért idegesek, mert milánói főkonzul lett Csiszár Jenő, és vannak, akik amiatt, mert a Kúrián, a választási ügyekben illetékes tanács tagjaként ítélkező Kárpáti Magdolna a „Soros-bérenc” Majtényi László felesége. Egyéb zaklató dolgokat meg sem említek, annyi hely kizárt, hogy itt lenne!

Amíg Budai Gyula a teljes bírói kart lekomcsizta a parlament szakbizottságában, addig a Magyar Bírói Egyesületnek az a véleménye, hogy Budai Gyuláéhoz hasonló kijelentések sértik az alaptörvényt, alkalmasak a félelemkeltésre. Az illiberális államépítők olyan traumát okoztak itt, melyet 2018 tavasza előtt már nem leszünk képesek kiheverni. Addig marad még országunkban ez a bolondok háza.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here