Hódmezővásárhely: megtörtént a sokak által várva várt csoda, sikerült legyőzni a Fideszt. Ezzel megdőlt legyőzhetetlenségük mítosza. Óriási eredmény, hiszen ez a város a rendszerváltás óta a jobboldal egyik bástyája volt.
[mnky_ads id=”10551″]

Tévedés ne essék, nem az ellenzék győzött

De ne ringassuk magunkat abba a hitbe, hogy itt az ellenzéki összefogás történelmi diadalt aratott. Mert a vásárhelyi lakosok nem pártokra voksoltak. Elegük lett a lázárfélék uralkodásából, a korrupcióból, a megfélemlítésből. Ehhez az érzéshez kellett egy olyan jelölt, akit ők is elfogadtak. Marki-Zay Péter konzervatív, jobboldali, katolikus, s ami a legfontosabb becsületes.

Miért volt ez a választás más?

Mert itt megtapasztalhattuk, hogy a hatalom mi mindenre képes, hogy ellenfelét lejárassa, ellehetetlenítse. Szavait kiforgatták, hazugságokkal vádolták, támogatóit listázták, a helyi tévéből kizárták, kamujelöltet indítottak rá, bolondnak nevezték. S még a szavazatvásárlás eszközét is bevetették ellene. A hatalom azonban olyan meglepő választ kapott ami felért egy komoly  pofonnal, mert úgy látszik  elég volt az őrületből és a gyűlöletből.
[mnky_ads id=”10552″]
De a helyi csata hátterében Lázár János állt., képletesen szólva hóna alatt az  igen kínos Elios üggyel.Sokan az Április 8.-i választás előfutárának  tekintik a tegnapi napot.  Hódmezővásárhely csak akkor lehet példa ha az ellenzék összekapja magát.

Kapcsolódó:

Röviden: összefogást! – ez Hódmezővásárhely üzenete

[mnky_ads id=”10553″]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét