Connect with us

Banánköztársaság

Zsidózgatunk, zsidózgatunk?

Rab
Megosztás

Megöregedett, elhájasodott fidesziták mentek neki a kultúrának és a náluk jóval fiatalabb generációknak, megy lefelé az illiberátus, a fideszútálati hangulatométerő kiakadt most is néhányszor. Rab László szürreál összefoglalója az 50-es hetünkről.

Ne szarj be, most még téged életben hagynak

Miközben Kovács Zoltánspox kormányszóvivő a titkos tanácsülésről küldözgette sorosozó üzeneteit (fasza kis társaság, előzőleg épp a minielnök mirzái kérték, hogy legyen zárt az ülés), itthon elkezdődött a színházak és a könyvkiadók kinyírása. A többezres tüntetésen pár százan vettek részt – ezt írta a nyálmédia; már szóra sem érdemes. Hogy a mini meghátrált volna az ellenállástól, az se stimmel. Nem akar már látni gondolkodó színházigazgatókat, csak olyan kussolókat, mint Eszenyi Enikő, aki szakmai alapon szeretné megvárni, hogy újra kinevezzék. Meg olyanokat, akik végignézik kollégáik lemészárlását (ne szarj be, most még téged életben hagynak!).

Törvényt akartak arról is, hogy most már a NER-ellenes könyvek se jelenjenek meg. Nekünk nincs Szibériánk, ahová száműzni lehetne a renitens írókat, tudósokat, művészeket, ezért a szimpla éhenhalatást kell választani. El kell tűrniük, hogy a kis görény liberátor lázadók itt puffogjanak, Recsken sajnos nincsenek már meg a barakkok, ezért ki kell adni a jelszót, hogy csak a nemzetépítő irodalom az irodalom, semmi III. Richárd meg más áthallásos maszlag, legyen most már ennek egyszer s mindenkorra vége. Majd nekiengedjük a janicsárokat a ballibereknek, Mocsis Káté jöjjön a zaklatószínházak nyamnyogós dumájával. És lássuk végre az MMA-klub szivarteraszán írott remekműveket, hiszen azt kapja ezután az agyar nép! Piszkoskodott Pintér Béla? Beugratjuk Mága cukorszirupos hegedűjébe, hallgassa ítéletnapig a fehérvári huszárokat. Az is lesz olyan büntetés, mint Balázs Péter szolnoki rendezéseit bámulni a pokolban (a rendező úr beszélt erről elég személetesen a Madách téren).

Gréta túlél benneteket

Kérdésem, hogy vajon miért csinálják. Miért akarják előrehozni az öreg trottyok, hogy az útálati hangulatométer végképp kiakadjon? Ezt jelzi, hogy egy Fricz nevű fideszita nekirontott a 16 éves Greta Thunbergnek klímaügyben. Rothschildék, Goldsmithék, Sorosék állnak a globálháttérben, írta náci bácsi a Magyar Nemzetben. Nocsak, hát ekkora nagy volna a baj? Mindezzel félelmet akart kelteni, de ettől még inkább nevetségesebbé tette a napról napra hájasabbnak, tokásabbnak mutatkozó Fidesz-rendet. Ezek tényleg a Cion bölcsei szintjén akarnak a mai tizenévesekhez beszélni? Miért nem akarják, hogy a politikával kevésbé foglalkozó nép egy picikét is szerethesse őket? Nem tudom elhinni, hogy ekkora marhák legyenek saját elhatározásukból. Valaki lónéző és csikólátó szerekkel kényszeríti őket rá? Miért akarnak ezek belefulladni a saját mangalicazsírjukba holnap, amikor holnapután úgyis ez lesz a sorsuk?

Odaterelt gyerekek

A házelnök színe elé tereltek egy csomó gyereket Nagy-Magyarországról a parlamentben. Ez az a hely, ahol valamikor régen törvényeket hoztak, meg ahol Bibó István miniszterként várta, hogy mi történjen, ha esetleg megjönnek az oroszok (megjöttek).

Ott állt a házelnök (akinek nevére nem, de a bajszára sokáig emlékezni fogunk) gyerekek társaságában, egy kislány nézett rá furán egy fotón, bámulta az öregembert, amint átszellemülten nyomja a mantrát: „A Szent Korona közelségében érezzétek meg az együvé tartozás örömét!” Ezt tudta a kölyköknek mondani, akik pár év múlva választók lesznek, és majd emlékeznek rá, hogy ott kellett állniuk nyolcszázadmagukkal a korona előtt, a bajszos koma pedig feszülten győzködte őket arról, hogy boruljanak térdre, mert Nagy-Magyarországot szemléltették velük. És ami a legcikibb, mondják majd, hogy nem vihették be a telefonjaikat magukkal, a ruhatárban pedig elszedték tőlük a Tic-Tac-os dobozaikat, nehogy veszélyt jelentsenek a világ legösszefogóbb épületének jelenlegi lakóira.

Opplahó, arról, hogy a bátyó haverjai nem sokkal a gyerkőcök érkezése előtt nyírták ki problémás politikai ellenfeleiket (egyéves pénzmegvonással és kitiltással), a tata a szent karácsony közeledtére való tekintettel egy szót sem szólt.

Jön hozzánk könyörögni a Nyugat

A mini közben elugrott Temesvárra a romániai forradalmat ünnepelni – Tőkés László 30 éve szedi a sápot a magyar kormányoktól, Orbán a fizető ügyfelek közé tartozik. Az már biztos, hogy Horthy a mininek csak jelenthetne, pedig nagy marha fehér lovon ült ’41-ben Kolozsváron. A minielnök elmondta, az a célja, „hogy Közép-Európa a világ egyik legsikeresebb és legversenyképesebb térsége legyen, ahol a városokat autópályák és gyorsvasutak kötik össze, ahol mindenkinek van munkája, ahová visszatérnek a munkások, és ahol az okoz majd fejtörést, mit kezdjenek a Nyugat-Európából érkező munkavállalókkal.”

Ahol, ahová, tudjuk. Ha döglött lovon ülsz, szállj le róla. A mostani dakotizmus lényege, hogy utolérjük az osztrákokat, KáEurópában mi leszünk a Janik. Meg egy kicsit a románok is, mert most az is álma lett neki hirtelen. Egy hete Tokióban még arról álmodott, hogy a Jóisten kisatírozza a magyarokat a nemzetek nagykönyvéből. Most meg már az van, hogy könyörögve kérik majd a németek, a franciák – meg urambocsá a brexites angolok! –, hadd jöjjenek már ide az összeszerelő üzemekbe hozzánk összeszerelni.

Minikém, aranyvirágom, nem álmodsz te mostanában sokfélét?

Nemsokára benéz az 51-es, utána meg már csak egy marad. Fél lábon is kibírjuk.

 

Szerző

1 Comment

1 Comments

  1. parepcsi

    2019.12.15 19:36 at 19:36

    Igen, abban reménykedhetünk, hogy egyre elfogadhatatlanabbak lesznek a gondolkodó emberek számára – no meg abban, hogy egyre többen lesznek a gondolkodó emberek.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük