3 csillagjegy-pár akik soha nem hagyják el egymást – két monogám találkozás egy életre szól

Azt szokták mondani, -legtöbbször önigazolásul-  hogy az ember bármennyire is igyekszik képtelen a monogámiára. Hol erre, hol arra tekintgetünk ki párkapcsolatunkból. Nos, hogy ez a “filozófia”mennyire hamis mi sem bizonyítja jobban, mint az alábbi három  csillagjegy-pár eltéphetetlen, egész életre szóló összekapcsolódása.

Halak + Ikrek

Bonyolultak vagytok, kissé elvontak, és a legapróbb dologról is órákig képesek vagytok beszélgetni. Olyan társaságot nyújtotok egymás számára, amire egyetlen más csillagjegy sem képes. Erre a kapocsra pedig bátran építhettek hosszú távú kapcsolatot, hiszen ez akkor is veletek lesz, amikor a szex már nagyon olyan izgi, és a kémiai is elkopik kicsit. Spoiler: filterezhetünk, de ez az időszak sajna eljön egyszer. A Halak és az Ikrek viszont akkor is totál boldog és elégedett marad a kapcsolatban.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! 
(2020-12-10)
A nap kezdetén némi ellenállásba ütközhet, feszültség keletkezhet ön és egy barátja, esetleg kollégája között, ám a nap végéhez közeledve jócskán enyhülni fog majd a légkör. Mint mindenből az életben, az ilyen apró konfliktushelyzetekből is sokat tanulhat, épülhet az ember, például, hogy hogyan kerülhetőek el a későbbiekben az adott személlyel a nagyobb összetűzések. Alkalmazza ma ezt a bölcseletet, kedves Halak!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük