Az első randi köztudott, hogy alapvetően meghatározza mindannyiunk életét. Ha rosszul sül el a dolog, nehezen vesszük rá magunkat a második “elsőre”. Ám, ha frenetikusra sikeredik…. Nem árt beleolvasni, mit mondanak erről a csillagok…..

Rák csillagjegy

A Rák élete olyan, mintha egy romantikus filmben játszódna, így amikor sor kerül az első talira, ő tuti, hogy maximálisan kitesz magáért. Ezer százalék, hogy ismeri a város leghangulatosabb éttermét, emellett pedig legalább száz trükköt bevet közben, aminek a partnere egyszerűen képtelen ellenállni. Emlékszel, mikor Ted Mosby az Így jártam anyátokkalban Barneynak kifejtette, mi is az a „szuperrandi”? Na, egy Rák pontosan ezt nyújtja!

Mérleg csillagjegy

A Mérlegnek különös érzéke van ahhoz, hogy teljesen elbűvölje a vele randizót, annyira, hogy másnap senki más ne járjon a fejében, csak és kizárólag ő. Rögtön belelát a másik személyiségébe, ezért egy perc alatt megtalálja a közös hangot a randi partnerével, aki emiatt úgy érzi, mintha már évek óta ismerné őt. A játékossága és könnyed flörtölésének köszönhetően pedig a másik fél menthetetlenül belezúg már egy tali után is a Mérlegbe.

Még több horoszkóp….!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét