4 csillagjegy, ami él-hal a rosszfiúkért - Te, hogy vagy ezzel? - Városi Kurír

Sorting by

×

4 csillagjegy, ami él-hal a rosszfiúkért – Te, hogy vagy ezzel?

A szerelemben mindenkinek megvan a maga zsánere, amin akkor sem könnyű változtatni, ha az ember pontosan tudja, hogy mindig fájdalom lesz a vége, ha ugyanazzal a típussal keveredik romantikus viszonyba. Talán te is azok közé tartozol, aki megpróbált egy rendes sráccal randizni, de hiányzott az a vonzalom, amit csak a rossz fiúk képesek kiváltani belőled. Bármilyen meglepő, de a csillagjegyed is lehet az oka ennek, ugyanis a következő jegyek szülöttei általában a nehéz esetekre buknak.

Hirdetés

Kos

Mindig keresi az izgalmakat ez a szenvedélyes csillagjegy, aki csak párkapcsolatban tudja elképzelni az életét, éppen ezért lehet meglepő, hogy a rossz fiúk keltik fel az érdeklődését. Mivel a Kos nő megnyerő, vonzó egyén, emiatt könnyen magára vonja mások figyelmét. Ezt a csillagjegyet minden érdekli, ami kihívást jelent, így az a férfi is, aki nem rest felrúgni a szabályokat, hiszen ezzel különleges izgalmakat tartogat a Kos nő számára, főleg akkor, ha beleunt a felelősségvállalásba, szabályok követésébe. A szerelem azonban gyorsan elmúlik, mert a Kosnál csak átmeneti kábulat a lázadás, amiből felébredve rájön, hogy valójában semmi dolga a rossz fiúval, aki arra azért jó, hogy a kaland során a Kos rájöjjön, hogy az életet élvezni is kell.

Oroszlán

Ha valami izgalmakat ígér, esetleg más, mint a megszokott, akkor az biztos, hogy érdekelni fogja az Oroszlán nőt. A rossz fiúk ilyenek, hiszen eltérnek a megszokott, kiszámítható személyektől. Az Oroszlán nő jól tudja, hogy csalódni fog, mégis vállalja a kockázatot, hiszen neki már az is elég, hogy a randevúkon úgy érzi, mintha egy izgalmas filmben szerepelne.Neki szüksége van arra a reflektorfényre, amit egy rossz fiútól megkaphat, persze csak eleinte, amíg a pasi meg nem unja, és nem keres valaki mást, akit kitüntethet a tiszavirág életű figyelmével.

Kapcsolódó

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.