4 csillagjegyre csodák várnak a következő 4 hónapban - Városi Kurír

Sorting by

×

4 csillagjegyre csodák várnak a következő 4 hónapban

Az asztrológusok előrejelzése szerint a 2021-es év végé sok változást tartogat néhány csillagjegynek. Most végre elérhetik a céljaikat, boldog időszak vár rájuk.

Hirdetés

Kos

Ez az ősz és a tél mozgalmas  lesz a Kos csillagjegy szülöttei számára, gyorsan fognak változni körülöttük a dolgok, ezért nekik is gyorsabban kell cselekedniük. Érdemes lesz a változásokra koncentrálniuk, merjenek az ismeretlen útra lépni, mert így lesznek sikeresek. Sok számukra fontos személyt fognak megismerni, ezek a személyek megbízhatóak, e jegy szülöttei bármikor kérhetnek segítséget vagy tanácsot tőlük. A magánéletük és a karrierük is jól fog alakulni, csak arra kell vigyázniuk, hogy jól osszák be az idejüket. Az őszön megújult erővel folytathatják a munkát.

Bika

A Bika jegy szülötteinek ez az időszak mozgalmas fordulatokat hoz. Ők alapjában véve jókedvű, pozitív beállítottságú személyek, mindig van új tervük amit meg is valósítanak. Az anyagi dolgaik is jól alakulnak, a mert az őszi hónapok gyarapodást hoznak. A Bika jegy szülöttei kreatív emberek, olyan dolgokat alkotnak amelyekből komoly bevételük származik. A tél folyamán lehetőségük lesz végre kikapcsolódni egy kicsit, majd ismét egy új projektbe kezdenek, év végéig szinte éjjel – nappal dolgozni fognak. A téli hónapokban lazítanak majd, a családjukkal és az otthonuk szépítésével lesznek elfoglalva, az ünnepeket családi körben fogják tölteni. A munka számukra nem teher, mert az anyagi siker örömmel tölti el őket.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.