Sorting by

×

5 csillagjegy, akik 2022 második felében elfelejthetik anyagi gondjaikat – Jöhet a habzsi-dőzsi!

Ha most még kételkedsz abban, hogy a címben szereplő 5 csillagjegy egyikébe tartozhatsz, tudnod kell, hogy a 2022-es év második felében sok jó dologra számíthatunk. A most következő csillagjegyek számára az év olyan meglepetéseket tartogat, amelyekre nem is számítanak.

Bika

A Bika jegy szülöttei számára az év második fele elhozza azt a nyugalmas és sikeres időszakot, amire már oly régóta vágynak. Sokkal felszabadultabbak, vidámabbak és magabiztosabbak lesznek, ezért fognak júniustól sikereket elérni ami elégedetté teszi őket. A kapcsolatuk, a családi életük csodásan alakul, ami nagyon boldoggá teszi őket. A pénzügyeik is jól alakulnak, rengeteg új lehetőség vár rájuk, hogy gyarapíthassák a tudásukat és ezáltal fejlődjenek a szakmájuk terén.

…és szerdán? Figyúzd!

Konokságával, kedves Bika, ma nagy kavarodást okozhat, főként, ha párja szeretne önnek valami Valentin napi meglepetéssel készülni. Vigyázzon mibe üti az orrát, mert lehet, hogy a titkolózás nem ön ellen, hanem éppen önnek készül. Inkább menjen ki a szabadba, sétáljon egy nagyot, s lehet, mire visszaér, már kész is lesz az ajándéka.

Oroszlán

Az Oroszlán jegy szülöttei számára a 2022-es év második fele stabilitást hoz, ami azt jelenti, hogy előrelépés várható a karrierjükben. Fellendül a vállalkozásuk. amit a jó ötleteiknek és a kitartó munkájuknak köszönhetnek, megháromszorozódik a bevételük ami nagyon boldoggá teszi őket. A magánéletük nyugodt és boldog lesz, a kapcsolatuk nagyon kiegyensúlyozott és ez hatalmas öröm a számukra.

…és szerdán? Figyúzd!

Nagyon tevékenyen telik a napja, kedves Oroszlán. Annyira beletemetkezik munkájába, hogy ha így folytatja, elnyeri a munka hőse kitüntetést. Legyen büszke teljesítményére és kapcsoljon rá még jobban, mert ma bizony minden teendőjét sikerül remekül, hiba nélkül megcsinálnia. Csak így tovább!

<<< Érdekel más horoszkóp is? >>>

átver

Egy hozzászólás itt: “5 csillagjegy, akik 2022 második felében elfelejthetik anyagi gondjaikat – Jöhet a habzsi-dőzsi!

  • 2022.04.28 - 06:26
    Közvetlen hivatkozás

    Mit hulyitik itt az embereket az én csillagjegyed ikrek mindig azt írták hogy mennyi pénzhez jutok majd. De ez soha nem következett be
    Mire jó ez a hulyite hagyják már abba mert sok szegény embert csak becsapják vel

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.