6 pasi-csillagjegy, akikre szükséged van, ha magad alatt vagy! Neked van ilyen virtigli sármőröd? - Városi Kurír

Sorting by

×

6 pasi-csillagjegy, akikre szükséged van, ha magad alatt vagy! Neked van ilyen virtigli sármőröd?

Az alábbi csillagjegyek pontosan olyan férfiak, akikre szükséged lehet egy szakítás után. Mellettük újra nőnek érezheted magad, ők aztán bebizonyítják neked, hogy a világ csodálatos!

Hirdetés

Ikrek

Ha azt látja, hogy elég erős vagy egy új kapcsolathoz, soha nem fog lebeszélni róla. Mellette vonzónak, erősnek és élettel telinek fogod érezni magad, hiszen tele van optimizmussal, szórakoztató és teljes szívéből tud szeretni. Az Ikrek mellett újra visszanyered az önbizalmad és értékesnek fogod érezni magad.

….nekik ezt hozza a péntek….

Ma rendkívül jó energetikai állapotba kerülhet, aminek következtében, szinte nem adódhat olyan feladat, amivel ne lenne képes megküzdeni. Ezen felbuzdulva, ma bátran tesztelje, tágítsa a határokat, ameddig csak lehet, hogy valóban kihozhassa a legtöbbet a napból! Eljött az ön ideje, kedves Ikrek!

Kos

Megmutatja, hogy az élet igenis szép, és bármilyen csalódás is ért, felemelt fejjel tovább kell lépni. Segít abban, hogy egy hosszútávú kapcsolat után újra élvezni tudd a függetlenséged, és koncentrálj önmagadra. Általa újra felfedezed, hogy milyen tiszta szívből nevetni, és érezni fogod, hogy milyen a szenvedéllyel teli élet.

….nekik ezt hozza a péntek….

A mai napon, könnyen kicsúszhatnak a kezéből a dolgok, kedves Kos, ha elnagyolja dolgait, nem fordítva kellő figyelmet a részletekre. Ezt elkerülendő, legyen türelmes, mg, ha belül tombolni is lenne kedve, s szánjon rá annyi idõt, amennyit csak kell, hogy alaposan kidolgozza terveit, akkor ugyanis a nap végére, jelentős sikereket érhet el!

Nyilas

Emlékeztetni fog arra, hogy az életben még számos kaland vár rád, és annak ellenére, hogy veszteség ért, lépj ki a komfortzónádból, és fedezd fel az új dolgokat. Találd ki újra önmagad, gondold át, hogy mi az, amit szeretnél az életben, és mi az, amitől jobb, ha megszabadulsz.

….nekik ezt hozza a péntek….

Meglehet, hogy ma egy kisebb versengésre kerül sor a közvetlen környezetében, melyből nehéz lenne önmagát kivonni, s talán nem is lenne érdemes, ugyanis, kedves Nyilas, most nagy esélye van a győzelemre. Talán nem is tudja mennyire! Mutassa meg, mit tud, s, ha esetleg mégis más bizonyulna ezúttal jobbnak, akkor is legyen sportszerű, hisz néha egy-egy vereségből többet tanulhat az ember, mint egy győzelemből!

<<< Nézz körül itt is! >>>

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.