Connect with us

Bulvár

Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp, 2019. október 12., szombat

horoszkop
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Miksa, Rezső névnapjára. A nap kel: 6:58, nyugszik: 18,02.

Kos 03.21 – 04.20. – Perzselő

Jött, látott, győzött, vagy veszített, mindez ma oly édes mindegy Önnek. Egészen másfajta dolgok foglalkoztatják. Heves szükségét érzi a megértésnek, a szerelmeskedésnek. Ezúttal nem ismeretlen vizeken vágyik hajózni, hanem partnerében igyekszik a régi tüzet. Kísérlete sikerült: újult erővel lángol fel kettejük között a szenvedély.

Bika 04.21. – 05.20. – Bizakodó

Csak azokat a kapcsolatokat szereti, amelyek viszonosak: „én is neked,  te is nekem”! Egyébként nincs sok értelme kapcsolatról beszélni. Ezért lehet a család, a barátság, a szerelem óvó, megtartó közeg. Örül annak, hogy esetleges új munkaadója szintén családos ember. Valamiért úgy érzi, hogy így nagyobb súlya van adott szavának.

Ikrek 05.21. – 06.21.- Kimerült

Ne sajnálja az egész napot pihenésre fordítani. A következő hét igencsak kimerítő lesz. Helyesen teszi, ha lemondja esti programját, mert az éjszakába nyúló összejövetel fáradalmait két nap alatt sem tudná kiheverni. Azért a pihenésen nem csak heverészést kell érteni, egy mozi, vagy egy hosszú séta mindannyiuknak jól jönne.

Rák 06.22. – 07.22. – Vegyes

Tegnapi beszélgetőpartnere kellemes ismerősből baráttá válhat. Kicsit ingerültebb a kelleténél, szerelmi kalandjában is bizonytalan. Érzelmileg mostanában amúgy is ingatag, bár szerencsére azért nem tragikus a helyzet. Ha valamelyest józanabbul mérlegelné az Ön körül folyó dolgokat, belátná, hogy nincs oka idegeskedésre. Az egészségére viszont jobban kellene figyelnie, a szűrővizsgálatokra is menjen el.

Szerző

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük