Connect with us

Kerítésen túl

Bocs, de miért is engedték be Kovács Zoltánt?

Kovács Zoltán nem száll le a döglött lóról - sumákoltak, kiderült, de ő üti a vasat tovább...
Megosztás

Mit sem sejtve hazaérek, hát hallom ám, hogy Magyarországnak írásban bocsánatot kell kérnie az Európai Tanácstól Kovács Zoltán viselkedése miatt. Ez most nem kellett nekem, inkább ledőltem volna egy picit, de ha muszáj, muszáj. Ezért lehet, hogy el is siettem egy kicsit, mert sebtében fogalmaztam, én közzéteszem, amit javaslok, aztán majd gyúrjátok össze a többiekével!

Kedves Tanács,

A franc fog bocsánatot kérni ennek a bugrisnak a viselkedéséért, minek engedtétek be. Eddig is pontosan tudtátok, hogy milyen, még kanállal is nehezen eszik, nemhogy késsel-villával. (Ezt átvitt értelemben írtam persze.) Különben sem lehet egy büdös szavatok sem, majdnem tíz éve etetitek ezeket, tömitek beléjük a pénzt, így nem lehet megnevelni őket. Legalább 2013 óta írják a saját szakértőitek, meg a Velencei Bizottság, hogy a magyar köztársaságon, a jogállamon meg a demokrácián egyre több a lyuk, mostanra annyi, hogy az egész már csak egy nagy lyuk. Hiába mondjátok, hogy ez ellen csak mi tehetnénk, miért szavaztunk rájuk. De szintén a saját szakértőitek állapították meg, hogy a választások nálunk nem kóserek (és akkor finom voltam). És ha már szerintetek sincsenek tiszta választások, akkor mi a francért igazolta az EP a magyar EP-képviselők mandátumát? És mi szankciókat sem tudunk kiszabni, csak ti, volt rá min. 7 évetek, semmit sem tettetek. Ti is szégyellhetnétek magatokat.

Üdv. (A többi nevet majd ide írjátok be.)

(A véleményrovatban megjelenő cikk nem feltétlenül tükrözi a Városi Kurír álláspontját, de itt a helye, mert sokakat érdeklő problémát vet fel. Ha vitáznál vele, vagy küldenél egyet te is, (info@varosikurir.hu) csak bátran! Olvasnál még Kovács Zoltánról a Városi Kuríron? Ide kattints!)

megoszt

Szerző

3 hozzászólás

3 Comments

  1. moareka

    2019.12.11 08:28 at 08:28

    Kedves Tanács,
    Nem ragozni, egyszerűen pofán vágni! Ez abból ért csak…..

  2. Csongor Czukor

    2019.12.11 08:53 at 08:53

    Nagyon tetszett, frappáns volt.
    Mintha csak én írtam volna!

  3. Európai téridő

    2019.12.11 09:37 at 09:37

    Majd elmagyarázza neked egy Főokos, hogy milyen „protokoll” alapján volt jogosult ott jelen lenni. Nekem viszont az a gyanús, hogy erre a twitteresdire milyen módon „jöttek rá” a finn delegátusok. És, hogy tényleg megendeghetetlen-e, vagy valami más? Majd egy másik Főokos kideríti. Vagy nem. Te pedig ne bugrisozz, mert ezzel az alpári stílussal csak „bemutatkoztál”.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük