Connect with us

Bulvár

Heti horoszkóp 2020. 01.13 – 01.20

2020-horoszkop
Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Vasárnap este van, a gyerek már megírta a leckét, lassan elcsendesedik minden, ideje számba venni a jövő hét teendőit. Ehhez nyújthat némi támpontot, mit ígér a horoszkóp, azaz a csillagok! 

Kos

A Vénusz január 13-ól február 7-ig a lelki élet tizenkettedik házban mozog, ami sejteti, hogy az eddiginél több igénye van arra, hogy egyedül legyen, hogy magába nézhessen. Különösen jól esnek a romantikus pillanatok, amit párjával kettesben tölthet.

Ez a hét kedvez annak, hogy végig gondolja, jelenlegi kapcsolata milyenségét és, ha úgy találja, hogy szellemileg és érzelmileg nem olyan, amire vágyik, vessen véget neki. Munkahelyén kollégái nyitottan állnak Önhöz, érdeklődnek véleménye iránt, kellemes és gyümölcsöző együttműködésre számíthat, ami első lépése lehet közös sikereiknek.

Bika

Ha egyedülálló, a baráti társaságával töltött idő és nyitottsága jó alapot teremthet ahhoz, hogy kapcsolatba léphessen egy különleges emberrel. Lehet, hogy már évek óta ismeri az illetőt, de csak most figyel fel rá igazán. Ha munkatársai körében nyitott szemmel jár, arra is alkalmas lehet a hét, hogy közülük valakinek a segítségével előrelépjen abban a kreatív projektben, amin régóta törpöl.

Érzelmi életére nagy hatással lehet a Jupiter állása, ami arra ösztönzi a jegy szülötteit, hogy spontán módon nyisson mások felé, kimutassa érzelmeit. Mindez spontán jön majd, megérzi, ki felé érdemes nyitni, ne görcsöljön rá.

Ikrek

Ezen a héten a karrierje kerül előtérbe, amiben igen kedvező lehetőségek nyílnak. Vonatkozik ez a csillagjegy szülöttei közül a magas beosztásban dolgozókra éppúgy, mint a többiekre. Ehhez nyújthat segítséget, ha összehívja munkatársait, ötleteljenek, fogalmazzanak meg közös célokat és üssék most a vasat. Az itt megosztott tapasztalatok segíthetnek megtalálni a közös alapot, és segítik, hogy professzionális „játéktervét” a következő szintre vigye.

Ha hajlandó belemerülni a mély, filozófiai beszélgetésekbe barátaival, jó esélye nyílik arra, hogy megérteni az önt körülvevő világot, a másokkal való kapcsolattartás mikéntjét és főleg lehetősége van arra, hogy rájöjjön, min kell változtatnia.

Szerző

Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük