Heti horoszkóp 2020. 01.13 – 01.20

Rák

Ez a hét nem kedvez a szerelmi életének, viták, veszekedések tarkíthatják. Azonban, ha számít rá, jó eséllyel elkerülheti őket, vagy megszüntetheti a kiváltó okokat. Jó idő viszont a hét tanulásra, színházba, moziba járásra, most különösen befogadó az új élményekkel, inspirációkkal kapcsolatban. Ha egyedülálló, akkor jó eséllyel találkozhat egy ilyen alkalommal olyanokkal, akik hasonló periódusukat élik.

Szerelmi- és szexuális élete az átlagnál nagyobb hangsúlyt kap a héten. Nyugodtan ossza meg fizikai és érzelmi vágyait partnerével, figyelje meg, viszonzásra találnak. A folyamatos párbeszéd kezdeményezése még közelebb hozhatja és fokozhatja a “kémiát”.

Oroszlán

Ez a hét pontosan arra a legalkalmasabb, hogy a fittségével, erőnlétével foglalkozzon. A régóta ódázott rendszeres mozgást ideje elkezdeni, meglátja, a napi penzum után egészen másként látja majd a világot. Csináljon pontos tervet a hét napjaira, így könnyebben rászánja magát és nyomon tudja követni, hogy mit meg nem tett “csodásodó” alakjáért, egészségéért.

Munkahelyén szoros együttműködés alakulhat ki a héten egy kollégájával, közösen próbálnak megoldani egy problémát, amin külön-külön már sokat gondolkodtak. Használja ki, hogy most különösen jó a beszélőkéje és hozza össze munkatársait egy sörözés alkalmával, meglátja, együtt sokkal többre képesek.

Szűz

Ez a hét különösen alkalmas, hogy megtalálja élete párját, akit lehet, hogy régóta ismer, de a csillagok most állnak úgy, hogy közelkerülnek egymáshoz. Nagy az összhang Önök között, amit eddig is sejtett, de most teljesen másként néz rá és tetszik, amit lát. Jószerével megfiatalodik, amint kikristályosodik, mint kell tennie.

Az egészsége is nagy hangsúly kap a héten. A régóta húzódó kivizsgálást is megejti és az eredmények arra sarkallják, hogy szerencsére még nincs nagy baj, de a folyamat elindult, jó lesz figyelni. Készítsen tervet, ha teheti vonjon be másokat is, mert együtt még az edzés is könnyebb.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük