Connect with us

Kerítésen innen

Tudja, hol van Penyige? Ha nem, mindenképpen nézzen utána!

le-a-kalappal-polgarmester
Megosztás

Penyige község Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a Fehérgyarmati járásban. Cirka 780-an lakják. De nem is ez az igazán érdekes, hanem az, hogy polgármestere, Juhász Gyula olyat tett, amire méltán lehet büszke a település.

Foci, másként!

A megye III-as bajnokságban, otthoni meccseiket a „penyigei döcögős” gúnynevű pályán játszó penyigei csapat 130 milliót nyert korszerűsítésre, például talajcserére, labdavédő hálók felrakására. Csütörtökön azonban a polgármester és a klub elnöke

közös levélben írták meg Orbán Viktornak, hogy visszaküldik a már átutalt pénzt.

A polgármester az RTL Klubnak azt nyilatkozta, hogy

bár nem ők döntik el, mi lesz a visszakapott milliók sorsa, de remélik, hogy a kormány egészségügyi eszközbeszerzésekre fordítja az összeget.

„…most nem ez a lényeg!”

A klub elnöke arról beszélt, hogy már öltözőjük sincs, és a pályára is ráférne a felújítás, de majd megoldják. Juhász Gyula polgármester azt reméli, hogy követik a példájukat, és együtt leküzdjük a

„láthatatlan ellenséget”.

„Kedd reggel úgy éreztem és úgy gondoltam,

hogy a Magyarországon kialakult helyzetre tekintettel talán ezt nekünk most el kell engednünk és fel kell ajánlanunk a közösbe, hisz megvoltunk eddig is s megleszünk ezután is, de most úgy gondoljuk, hogy Magyarországnak, az egészségügyben dolgozóknak most nagyobb szüksége van erre a pénzre.”

– nyilatkozta az ATV-nek.

juhasz-gyula

Juhász Gyula, Penyige polgármestere

 

Szerző

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük