Connect with us

Ez a nap

Ezeken a településeken szigorítanak a hosszú hétvégén! – mielőtt útnak indulna…..

magyarorszag-figyelem-skócia
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

A kormány bejelentett korlátozásenyhítése előtti hétvégén több településen is szigorítanak a háromnapos hosszú hétvége erejéig.

Hat Balaton-környéki település:

  • Ábrahámhegy, Badacsonytomaj, Badacsonytördemice, Balatonrendes, Nemesgulács és Szigliget összehangolt korlátozó intézkedéseket jelentett be a hosszú hétvégére. A településeken lezártak minden turisztikai célpontot, megtiltották turistaútvonalak és tanösvények használatát, nem látogathatók a strandok, a kilátók, a játszóterek, a szigligeti vár, a kiállítóterek és a hegyi turistaútvonalak sem. Korlátozták a személyhajó-kikötők használatát, az ingatlannal itt nem rendelkező kirándulókat pedig arra kérik, hogy hétvégén ne látogassanak el ezekre a településekre.
  • Balatonfüreden érvényben maradtak a korábbi korlátozások. A város több utcájában csak a célforgalmi behajtás engedélyezett, zárva tartanak a frekventált parkolók és nem lehet használni a játszótereket sem. Zárva lesz az Esterházy-strand, a Kisfaludy-strandon viszont – az egészségügyi szabályok betartása mellett – már szabad sétálni.

Szerző

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük